Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sharp NEC Display Solutions Europe práve oznámila uvedenie novej generácie súprav dvLED radu FE.

Vďaka vysoko energeticky účinnej technológii Flip-Chip SMD tretia generácia série FE nielen znižuje spotrebu energie, ale tiež výrazne prispieva k cieľom udržateľnosti. Nová vysokoúčinná séria je ideálna na vnútorné použitie v rôznych scenároch vrátane podnikových aplikácií, konferenčných, dohľadových a dispečerských centier, vysielacích štúdií, vzdelávania a voľného času.

Nové moduly série FE sú vybavené vysoko energeticky účinnou technológiou Flip-Chip SMD, ktorá pomáha znižovať spotrebu energie. Moduly radu FE spotrebujú až o 60 % menej energie ako štandardná technológia SMD pri rovnakej úrovni jasu, čím významne prispievajú k cieľom udržateľnosti a zároveň znižujú účty majiteľov za energiu. Okrem zvýšenia energetickej účinnosti série modulov nový dizajn Flip-Chip SMD zlepšuje aj odvod tepla a odolnosť, čím sa ďalej predlžuje životnosť a celková udržateľnosť riešenia.

Na vizualizáciu veľkých plôch bez okrajov rámčeka je séria FE vybavená osvedčenou mechanickou konštrukciou krytu, ktorá zabezpečuje presné zarovnanie modulov. Ľahký rad FE, podporuje voľne stojace a nástenné integrovanie modulov s možnosťou servisu spredu, sa ľahko inštaluje a udržiava. Táto filozofia konštrukcie vytvára vizuálny obraz z jednej obrazovky v homogénnej dokonalosti, ktorý dopĺňa výnimočný kontrastný pomer až 8 000 : 1, hlboké úrovne čiernej a vynikajúca reprodukcia farieb pri všetkých pozorovacích uhloch – výsledkom je vynikajúci zážitok zo sledovania v interiéri.

Vylepšená konštrukcia zabezpečuje aj nízke elektromagnetické rušenie, čo umožňuje plnú certifikáciu EMC triedy B na úrovni modulu pre bezpečnú prevádzku bez negatívneho ovplyvňovania iných elektronických zariadení.

„Vďaka inovatívnej technológii Flip-Chip SMD predstavuje nová generácia radu FE nielen skok v energetickej účinnosti, ale potvrdzuje aj záväzok spoločnosti Sharp/NEC poskytovať udržateľné a inovatívne riešenia zobrazovania,“ povedal Nils Detje, produktový manažér dvLED Solutions v spoločnosti Sharp NEC Display Solutions Europe. „Je to ideálna voľba, ako zaujať publikum uceleným a neprerušovaným vizuálnym zážitkom a zároveň udržať prevádzkové náklady na minime.“

Spoločnosť Sharp/NEC predstaví nový rad dvLED FE v stánku Sharp/NEC na veľtrhu ISE 2024 (stánok E500, hala 3) od 30. januára do 2. februára v španielskom meste Fira Barcelona. Ďalšie informácie nájdete na príslušných webových stránkach týchto produktov.

Kvalita robí rozdiely – Sharp NEC Display Solutions.

Kompletný sortiment produktov spoločnosti Sharp/NEC nájdete TU.

Dostupnosť a distribúcia produktov:

Výrobky je možné zakúpiť v sieti distribútorov alebo predajcov Sharp/NEC.

Distribútori pre SK sú:

– AP Media SK – https://www.apmedia.sk/
– AT Computer SK – https://www.atcomp.sk/
– eD System SK – https://www.edsystem.sk/

3 roky záruka výrobcu:

Sharp/NEC ponúka štandardnú trojročnú záruku a je možné pridať predĺženú záruku výrobcu až na 5 rokov.
Výrobca tak ponúka najvyššiu bezpečnosť investície a veľmi nízke celkové náklady na vlastníctvo.
Spoločnosť Sharp/NEC ponúka pre svoje výrobky službu SERVICE PLUS – záväzok kvality.

Sharp/NEC servis a podpora.

Servis výrobkov Sharp/NEC zabezpečuje spoločnosť:

IMPROMAT-COMPUTER s.r.o., Za Štadiónom 3, 900 01 Modra, SK
SR  Tel.: +421 948 657 147  

Značky: