Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pozornosť návštevníkov v stánku Sharp/NEC na ISE (hala 3, E500) bude pútať 4 metre vysoká trojstranná inštalácia Tower s prispôsobeným LED povrchom, ktorý bude plynulo prepojený.

Obe strany budú mať 90-stupňové zakrivenie. Pútavá architektonická integrácia demonštruje škálovateľnú všestrannosť technológie LED s neobmedzeným potenciálom pre veľkoplošnú vizualizáciu.

Keďže prioritou inovácií je úspora energie, spoločnosť Sharp/NEC predstaví na veľtrhu ISE niekoľko významných produktov, ktoré sú vybavené vysoko energeticky účinnou technológiou, ktorá výrazne prispieva k zvýšeniu udržateľnosti a zníženiu účtov za energiu. Veža bude vybavená novou technológiou LED s čipom na doske (COB), ktorá vytvára jasnejší obraz so zníženou spotrebou energie a spotrebuje približne o 40 % menej energie v porovnaní so štandardnou technológiou SMD LED.

Okrem vynikajúcej energetickej účinnosti sa séria COB LED FC bude vyznačovať hlbokou čiernou farbou a extrémnou úrovňou kontrastu až 20 000 : 1. Obsah sa javí dramaticky živý pre pozoruhodný obrazový výkon a najlepšie možné zobrazenie pri akomkoľvek okolitom osvetlení. Na veľtrhu ISE budú môcť návštevníci vďaka integrácii technológií zobrazovania zažiť pohlcujúci interaktívny 3D obsah v reálnom čase, ktorý spravuje partner spoločnosti Sharp/NEC pre digitálnu komunikáciu, spoločnosť ~sedna GmbH.

LED inštalácia, poháňaná výkonným 8K Media Engine spoločnosti ~sedna, sa bude plynule synchronizovať cez viaceré výstupy, aby vytvorila pohlcujúci zážitok, ktorý plynulo spája prvky digitálnej reklamy s interakciami v reálnom svete. Hlboká integrácia sledovacích technológií do hardvérovej a softvérovej platformy spoločnosti ~sedna umožňuje návštevníkom ovplyvňovať obsah v reálnom čase, vďaka čomu ožije scenár s prírodnou tematikou.

Inštalácia Tower, nakonfigurovaná s modulmi LED-FC012i s rozstupom pixelov 1,2 mm, ukazuje, ako môže technológia LED nahradiť staršie inštalácie alebo vytvoriť príležitosti pre podniky na akomkoľvek mieste.

Nils Detje, produktový manažér pre riešenia dvLED v spoločnosti Sharp NEC Display Solutions Europe, potvrdzuje: „Len vaša predstavivosť je limitom toho, čo môže technológia LED dosiahnuť. Kvalita je rozhodujúcim faktorom pri zosúladení modulov, aby ste mohli vnímať jednu obrovskú obrazovku, ktorá zdanlivo môže obklopiť akýkoľvek tvar alebo povrch. Sme radi, že môžeme spolupracovať s odborníkmi na obsah zo spoločnosti sedna a poskytnúť návštevníkom nášho stánku vzrušujúci interaktívny zážitok.“

Nový rad FC, ktorý poskytuje vynikajúcu odolnosť, je odolný voči poveternostným vplyvom, vďaka čomu je vhodný na použitie vo vnútorných verejných priestoroch, ako sú dopravné terminály, múzeá a miesta na trávenie voľného času, alebo na firemné aplikácie.

Tešíme sa na vás v Barcelone!

Sledujte nás na LinkedIn, kde nájdete najnovšie informácie, alebo navštívte našu špecializovanú webovú stránku ISE 2024.

Kvalita robí rozdiely – Sharp NEC Display Solutions.

Kompletný sortiment produktov spoločnosti Sharp/NEC nájdete TU.

Dostupnosť a distribúcia produktov:

Výrobky je možné zakúpiť v sieti distribútorov alebo predajcov Sharp/NEC.

Distribútori pre SK sú:

– AP Media SK – https://www.apmedia.sk/
– AT Computer SK – https://www.atcomp.sk/
– eD System SK – https://www.edsystem.sk/

3 roky záruka výrobcu:

Sharp/NEC ponúka štandardnú trojročnú záruku a je možné pridať predĺženú záruku výrobcu až na 5 rokov.
Výrobca tak ponúka najvyššiu bezpečnosť investície a veľmi nízke celkové náklady na vlastníctvo.
Spoločnosť Sharp/NEC ponúka pre svoje výrobky službu SERVICE PLUS – záväzok kvality.

Sharp/NEC servis a podpora.

Servis výrobkov Sharp/NEC zabezpečuje spoločnosť:

IMPROMAT-COMPUTER s.r.o., Za Štadiónom 3, 900 01 Modra, SK
SR  Tel.: +421 948 657 147  

Značky: