Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sharp NEC Display Solutions Europe uvádza na trh nové interaktívne kolaboratívne displeje Sharp série LC s infračervenou dotykovou technológiou vo veľkostiach 65″, 75″ a 86″.

Tieto všestranné zobrazovacie riešenia sa dodávajú s predinštalovanými funkciami a najmodernejšími možnosťami pripojenia pre okamžitú interaktivitu, vďaka čomu sú ideálne na vzdelávacie účely na univerzitách alebo v školských učebniach, prípadne na školenia a prednášky vo firemných kanceláriách..

Základné modely interaktívnych displejov Sharp série LC na spoluprácu sú skutočnými riešeniami typu plug-and-play, ktoré podporujú scenáre BYOM (Bring-Your-Own-Meeting): pripojenie displejov k externým zariadeniam prostredníctvom USB-C. Na zabezpečenie plnej konektivity je potrebný iba jeden kábel USB-C. Vďaka dodatočnej možnosti výstupu HDMI môžu užívatelia pripojiť modely LC k projektorom (napr. v posluchárni) a jednoducho presmerovať obsah z displeja na externé zdroje, ak veľkosť displeja nevyhovuje väčšiemu publiku.

Séria Sharp LC má možnosť prispôsobiť si domovskú obrazovku na jednoduchý prístup k aplikáciám. Okrem toho je možné užívateľsky pomenovať vstupy pre lepšie rozpoznanie pri prepínaní zdrojov na týchto vstupoch. Displeje sú tiež vybavené predinštalovanými aplikáciami, ako je funkcia EShare na bezdrôtové zdieľanie obsahu medzi zariadeniami a účastníkmi, alebo Whiteboard či WEB browser atď. V kombinácii s rôznymi integrovanými nástrojmi a prirodzeným písaním na dotykovej obrazovke tieto funkcie vytvárajú vyššiu úroveň zapojenia a podporujú interaktívne sedenia vo vzdelávacom prostredí.

„Séria Sharp LC je navrhnutá tak, aby zvýšila záujem užívateľov o nasadenie v univerzitných učebniach alebo firemných školeniach,“ povedal Ralph Kolen, produktový manažér spoločnosti Sharp NEC Display Solutions Europe. „Preto sme zabezpečili, aby boli kolaboratívne displeje série LC vybavené rôznymi zabudovanými inteligentnými funkciami, ktoré veľmi uľahčujú ich používanie. V prípade potreby je možné displej doplniť vstavaným modulom OPS-PC, ktorý ďalej zvyšuje jeho výpočtový výkon pre aplikácie bez potreby osobného počítača. Okrem toho možno displeje nastavovať a spravovať na diaľku prostredníctvom aplikácie NaViSet Administrator. Užívatelia tak môžu využívať výhody vzdialenej podpory a údržby typu „všetko v jednom“, pričom sa znížia požiadavky na správu koncových zariadení, čím sa znížia náklady a užívatelia budú mať pokoj po celú dobu životnosti svojho produktu.“

Ďalšie informácie nájdete na web stránkach produktov.

Odkaz na produktový list Sharp PN-LC652

Odkaz na produktový list Sharp PN-LC752

Odkaz na produktový list Sharp PN-LC862

Podrobné technické informácie o Sharp PN-LC652

Podrobné technické informácie o Sharp PN-LC752

Podrobné technické informácie o Sharp PN-LC862

Kvalita robí rozdiely – Sharp NEC Display Solutions.

Kompletný sortiment produktov spoločnosti Sharp/NEC nájdete TU.

Dostupnosť a distribúcia produktov:

Výrobky je možné zakúpiť v sieti distribútorov alebo predajcov Sharp/NEC.

Distribútori pre SK sú:

– AP Media SK – https://www.apmedia.sk/
– AT Computer SK – https://www.atcomp.sk/
– eD System SK – https://www.edsystem.sk/

3 roky záruka výrobcu:

Sharp/NEC ponúka štandardnú trojročnú záruku a je možné pridať predĺženú záruku výrobcu až na 5 rokov.
Výrobca tak ponúka najvyššiu bezpečnosť investície a veľmi nízke celkové náklady na vlastníctvo.
Spoločnosť Sharp/NEC ponúka pre svoje výrobky službu SERVICE PLUS – záväzok kvality.

Sharp/NEC servis a podpora.

Servis výrobkov Sharp/NEC zabezpečuje spoločnosť:

IMPROMAT-COMPUTER s.r.o., Za Štadiónom 3, 900 01 Modra, SK
SR  Tel.: +421 948 657 147  

Značky: