Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sharp NEC Display Solutions Europe uvádza na trh sériu NEC LED FC s technológiou COB (Chip on Board), ktorá zaujme vysokým kontrastom, vynikajúcou odolnosťou vo verejných priestoroch a vynikajúcou energetickou účinnosťou.

Nový rad FC využíva už zavedené LED moduly typu F (front serviceable – s možnosťou servisu spredu), ktoré umožňujú jednoduché nastavenie a flexibilné použitie. Jeho výhodou je možnosť servisu všetkých komponentov spredu, čo umožňuje jednoduchý prístup na údržbu.

Zobrazuje hlbokú čiernu a extrémnu úroveň kontrastu až do 20 000 : 1, vďaka čomu zobrazuje dramaticky živý obraz a zaručuje pozoruhodný obrazový výkon a najlepší možný zážitok zo sledovania za akýchkoľvek svetelných podmienok. Technológia Sharp/NEC COB je vysoko energeticky účinná technológia a generuje jasnejší výstup s nižšou spotrebou energie. V porovnaní so štandardnou technológiou SMD LED spotrebuje približne o 40 % menej energie.

Séria FC je odolná voči poveternostným vplyvom a ponúka vynikajúcu odolnosť, vďaka čomu je vhodná na použitie vo vnútorných verejných priestoroch, ako sú dopravné terminály, múzeá a zábavné zariadenia, alebo na firemné aplikácie. Hladký, prachotesný povrch sa dá utierať a je odolný voči kvapkám vody.

„Vďaka extrémne vysokému kontrastu a ohromujúcemu zobrazovaciemu výkonu je séria FC ideálna pre vnútorné informačné tabule, dopravné a konferenčné priestory“ povedal Nils Detje, produktový manažér dvLED Solutions v spoločnosti Sharp NEC Display Solutions Europe. „Mechanika LED modulov v štýle F 16:9 umožňuje široko škálovateľné konfigurácie na vytváranie prispôsobených tvarov a veľkostí plôch podľa aplikácie a dostupného priestoru. Osvedčená konštrukcia LED modulov umožňuje jednoduchú inštaláciu na stenu alebo voľne stojace plochy pre rýchle nasadenie, a to aj v ťažko prístupných priestoroch vďaka prednému servisnému dizajnu.“

K dispozícii sú tri jemné rozstupy pixelov (0,95 mm, 1,2 mm a 1,5 mm), aby bolo možné dosiahnuť optimálne rozlíšenie displeja pri krátkych pozorovacích vzdialenostiach.

Viac informácií o NEC LED FC nájdete na webovej stránke.

Kvalita robí rozdiely – Sharp NEC Display Solutions.

Kompletný sortiment produktov spoločnosti Sharp/NEC nájdete TU.

Dostupnosť a distribúcia produktov:

Výrobky je možné zakúpiť v sieti distribútorov alebo predajcov Sharp/NEC.

Distribútori pre SK sú:

– AP Media SK – https://www.apmedia.sk/
– AT Computer SK – https://www.atcomp.sk/
– eD System SK – https://www.edsystem.sk/

3 roky záruka výrobcu:

Sharp/NEC ponúka štandardnú trojročnú záruku a je možné pridať predĺženú záruku výrobcu až na 5 rokov.
Výrobca tak ponúka najvyššiu bezpečnosť investície a veľmi nízke celkové náklady na vlastníctvo.
Spoločnosť Sharp/NEC ponúka pre svoje výrobky službu SERVICE PLUS – záväzok kvality.

Sharp/NEC servis a podpora.

Servis výrobkov Sharp/NEC zabezpečuje spoločnosť:

IMPROMAT-COMPUTER s.r.o., Za Štadiónom 3, 900 01 Modra, SK
SR  Tel.: +421 948 657 147  

Značky: