Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sharp NEC Display Solutions Europe oznamuje uvedenie nových modelov série M, NEC MultiSync® M751 a NEC MultiSync® M861, ktoré prinášajú dva mimoriadne veľké formáty. Vďaka technológii NEC Open Modular Intelligence používatelia vždy nájdu ten správny produkt NEC, ktorý najlepšie vyhovuje ich potrebám.

Dva nové modely displejov NEC série M s uhlopriečkami 75 a 86 palcov sa vďaka rozsiahlej ponuke funkcií dokonale hodia na nasadenie v konferenčných miestnostiach alebo maloobchodných predajniach. Zobrazovanie obsahu nápisov alebo prezentácií v konferenčných miestnostiach nebude rušené odrazmi od okien alebo iných zdrojov svetla a pokročilé nastavenie všetkých relevantných vizuálnych parametrov umožňuje úplnú kontrolu jasu, farieb, gama a rovnomernosti prostredníctvom technológie SpectraView Engine pre presný, prirodzený obraz, ako aj vyšší výkon displeja.

Užívatelia môžu diaľkovo a bezpečne ovládať displeje série M pomocou softvérového nástroja NEC NaViSet Administrator 2. Zároveň môžu riadiť požiadavky na údržbu a šetriť čas a zdroje, čo umožňuje kritickú prevádzku 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Viacero štandardných digitálnych a analógových vstupov signálu umožňuje flexibilnú integráciu veľkoformátových displejov do AV infraštruktúry.

„Najdôležitejšie je, že displeje M751 a M861 sú vybavené technológiou NEC Open Modular Intelligence,“ povedal Martin Lienau, produktový manažér pre veľkoformátové displeje v spoločnosti Sharp NEC Display Solutions Europe. „To znamená, že používatelia môžu vždy nájsť ten správny produkt NEC, ktorý ideálne vyhovuje ich aplikačnému scenáru. Na prehrávanie videoobsahu môžu napríklad používať interný prehrávač MediaPlayer a modulárny SoC spoločnosti NEC poháňaný RPi4. Vďaka slotu Intel Smart Display Module Small and Large (SDM-S/L) môžu rozšíriť displeje na výkonné riešenie, ktoré podporuje mnohé náročné aplikácie bežiace na operačných systémoch Windows alebo Linux. S dvoma novými displejmi série M získajú zákazníci plnú flexibilitu a rozsiahly súbor funkcií pre aplikácie v oblasti informačných a zábavných technológií a konferenčných miestností za atraktívnu cenu.“

Nové veľkoformátové displeje NEC MultiSync® série M budú vystavené v stánku Sharp/NEC na veľtrhu ISE 2023 (stánok E600, hala 3) od 31. januára do 3. februára – Fira Barcelona, Španielsko.

Technické parametre produktov M751M861:

Technológia panelaADS a IPS s přímým LED podsvícením
Veľkosť obrazovky [palce/cm]75/189,3 a 86/217,4
Rozlíšenie3 840 x 2 160 4KUHD
Jas [cd/m²]500
Prevádzkové hodiny24/7
Úroveň „haze level“Pro
Pomer strán16:9
Kontrastný pomer (typ.)≥ 8000:1
Pozorovacie uhly [°]178 horizontal / 178 vertical
Hĺbka farieb [bn]1.073 (10bit)
Čas odozvy (typ.) [ms]8
Podpora orientácieNa výšku; Na šírku

Konektivita:

Digitálny video vstup2 x DisplayPort (HDCP); 2 x HDMI (HDCP)
Digitálny audio vstup1 x Port pre obrazovku; 2 x HDMI
Ovládanie vstupukábel diaľkového ovládania (3,5 mm zásuvka); LAN 100Mbit; RS232
Input Data1 x USB 2.0 (Downstream); 1 x USB 2.0 (Powered 5V/2A, Firmware Updates);
1 x USB 2.0 Type-B (Downstream)
Digitálny video výstup1 x DisplayPort (loop through: DisplayPort, SDM slot-in PC);
1 x HDMI (loop through: HDMI, SDM slot-in PC)
Analógový video výstup1 x 3,5 mm konektor
Ovládanie výstupu1 x LAN 100Mbit
Input DetectCustom; First; Last
PiP/PbPDual-Split; Quad-Split; scalable picture size

 

Výhody:

  • Neobmedzená čitateľnosť – žiadne odrazy od okien alebo iných svetelných zdrojov znamenajú, že nič nebude rušiť viditeľnosť obsahu reklamy alebo prezentácie v rokovacej miestnosti.
  • Vylepšené spracovanie obrazu – rozšírená nastaviteľnosť všetkých dôležitých vizuálnych parametrov vám poskytuje úplnú kontrolu nad nastavením jasu, farieb, gama alebo rovnomernosti pomocou spracovania obrazu SpectraView Engine.
  • Bezpečná vzdialená správa – ovládajte svoje zariadenia na diaľku a bezpečne pomocou aplikácie NEC NaviSet Administrator 2, proaktívne spravujte požiadavky na údržbu a šetrite čas a zdroje.
  • Pripravený na prevádzku v kritických podmienkach 24 hodín denne, 7 dní v týždni – najlepší výber priemyselných komponentov a skvelý dizajn zameraný na náročné podmienky používania sprevádza pohlcujúci a neprerušovaný zážitok zo sledovania.
  • Pripojiteľnosť pripravená na budúcnosť – obsahuje viacero štandardných digitálnych a analógových vstupov signálu na flexibilnú integráciu do A/V infraštruktúr.

Odkaz na produktový list M751.

Odkaz na produktový list M861.

Podrobné technické informácie o M751 nájdete TU.

Podrobné technické informácie o M861 nájdete TU.

Kvalita robí rozdiely – Sharp NEC Display Solutions.

Kompletný sortiment produktov spoločnosti Sharp/NEC nájdete TU.

Dostupnosť a distribúcia produktov:

Výrobky je možné zakúpiť v sieti distribútorov alebo predajcov Sharp/NEC.

Distribútori pre SK sú:

– AP Media SK – https://www.apmedia.sk/
– AT Computer SK – https://www.atcomp.sk/
– eDsystem SK – https://www.edsystem.sk/

3 roky záruka výrobcu:

Sharp/NEC ponúka štandardnú trojročnú záruku a je možné pridať predĺženú záruku výrobcu až na 5 rokov.
Výrobca tak ponúka najvyššiu bezpečnosť investície a veľmi nízke celkové náklady na vlastníctvo.
Spoločnosť Sharp/NEC ponúka pre svoje výrobky službu SERVICE PLUS – záväzok kvality.
Na vybrané projektory sa vzťahuje predĺžená bezplatná záruka výrobcu až na 5 rokov od registrácie na základe akcie do marca 2023, podmienky nájdete TU.

Servis výrobkov Sharp/NEC zabezpečuje spoločnosť:

IMPROMAT-COMPUTER s.r.o., Za Štadiónom 3, 900 01 Modra, SK
SR  Tel.: +421 948 657 147  

Značky: