Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vstavané výpočtové moduly OPS a SDM podporujú širokú škálu aplikácií, ako sú interaktívne informačné riešenia, videosteny a zložitejšie inštalácie inteligentných informačných tabúľ, v ktorých sa údaje zo senzorov spracúvajú a zobrazujú v reálnom čase.

Sharp/NEC používa dva štandardy vstavaných modulov, OPS a najnovší SDM. Ak sa v budúcnosti zmenia požiadavky, vstavaný výpočtový modul sa dá jednoducho aktualizovať bez toho, aby sa musel vymeniť celý displej. Tým sa šetria investície zákazníka a životné prostredie a predlžuje sa životnosť nášho displeja.

Benefity výpočtových modulov OPS/SDM:

  • Jednoduchá inštalácia – moduly OPS/SDM sa jednoducho zasunú do displeja a vytvoria elegantné, nenápadné riešenie bez káblov s pripojeniami na napájanie, video, audio a ovládanie RS232.
  • Vysoká flexibilita – displeje Sharp/NEC s možnosťami zásuviek OPS/SDM ponúkajú široký výber výpočtového výkonu, prehrávania médií, distribúcie signálu a bezdrôtového prenosu údajov.
    Naše riešenia nájdu uplatnenie v každom odvetví, napríklad v letectve a doprave, finančných službách, vzdelávaní, energetike, maloobchode a pri hľadaní ciest.
  • Nízke TCO a dlhodobá použiteľnosť – moduly OPS/SDM zaručujú nízku spotrebu energie, čo v porovnaní s inými spotrebiteľskými produktmi znamená výrazné úspory a dlhšiu životnosť.
    Sharp/NEC sa vyznačuje najvyššími štandardmi kvality a starostlivým výberom priemyselných komponentov, čo zaručuje nízku poruchovosť a vhodnosť pre aplikácie 24/7.
    V prípade poruchy možno vstavaný výpočtový modul jednoducho vymeniť bez toho, aby bolo potrebné vymeniť celý displej. Na displej aj vstavaný modul sa vzťahuje štandardná 3-ročná záruka.
  • Jednoduché používanie – ak si riešenie so slotom vyžaduje údržbu alebo aktualizáciu, možno ho jednoducho vybrať.
    Plug-in servisný modul – Samostatný adaptér dokonca umožňuje testovanie OPS/SDM bez potreby inštalácie do displeja.
  • Bezpečná investícia – Infraštruktúra a dizajn s dlhou životnosťou, čo znamená, že ho môžete používať aj v prípade, že modernizujete displej alebo projektor. Komponenty priemyselnej triedy zaručujú nízku mieru porúch a vhodnosť na prevádzku 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Okrem toho sa 3-ročná záruka vzťahuje nielen na displej a projektor, ale aj na vstavaný produkt OPS/SDM.
Spoločnosť Sharp/NEC uvádza na trh nové výpočtové moduly OPS Core i3-i7Zdroj: Sharp NEC
Spoločnosť Sharp/NEC uvádza na trh nové výpočtové moduly OPS Core i3-i7

Vyberte si úroveň výkonu:

  • OPS slot-in PC Midrange (Intel® Core™ i3) – Tento Intel® OPS Slot-in PC s procesorom Core i3 podporuje širokú škálu aplikácií, ako sú informácie o letoch a cestujúcich, maloobchodné a firemné nápisy, ako aj interaktívne a kioskové aplikácie.
  • OPS slot-in PC Advanced (Intel® Core™ i5) – Tento výpočtový modul podporuje širokú škálu aplikácií, ako sú aplikácie interaktívneho označovania, videosteny a zložitejšie inštalácie inteligentného označovania, kde sa údaje zo senzorov a iné údaje spracúvajú a zobrazujú v reálnom čase.
  • OPS slot-in PC Enterprise Pro (Intel® Core™ i5) – Podnikové výpočtové moduly sú navrhnuté tak, aby spĺňali požiadavky náročných aplikácií v podnikových zasadacích miestnostiach – najlepšie sa hodia na interaktívne displeje a prípady použitia na spoluprácu.
  • OPS slot-in PC Enterprise Ultra (Intel® Core™ i7) – Verzia Ultra je ideálna pre veľmi náročné scenáre.

Výhody:

  • Vysoký výkon – vďaka procesoru Core™ i3-i7 a 8 GB dvojkanálovej operačnej pamäte DDR4 môžete spúšťať viacero operácií a aplikácií naraz, čím zavádzate novú generáciu vstavaných počítačov.
  • Všestranné použitie – s predinštalovaným systémom Microsoft Windows 10 alebo 11 Professional môžete spustiť a nainštalovať akúkoľvek softvérovú aplikáciu.
  • Vysoká flexibilita používania – vďaka širokej konektivite, ako je 6 x USB, HDMI, Gigabit Ethernet, RS-232 a Audio, nie je potrebné pridávať ďalšie adaptéry alebo rozdeľovače signálu.
  • Bezproblémové a plne vstavané – štandardný formát OPS poskytuje kompaktné a plne vstavané riešenie, ktoré zabezpečuje integráciu všetkých konektorov vrátane napájania, video a audio signálov, ako aj RS-232.
  • 100 % kompatibilita a rozšírený súbor funkcií – v kombinácii s podporovanými veľkoformátovými displejmi NEC a Sharp.

Odkaz na produktový list OPS Advanced.

Odkaz na produktový list OPS Midrange.

Odkaz na produktový list OPS Enterprise Pro a Ultra.

Kvalita robí rozdiely – Sharp NEC Display Solutions.

Kompletný sortiment produktov spoločnosti Sharp/NEC nájdete TU.

Dostupnosť a distribúcia produktov:

Výrobky je možné zakúpiť v sieti distribútorov alebo predajcov Sharp/NEC.

Distribútori pre SK sú:

– AP Media SK – https://www.apmedia.sk/
– AT Computer SK – https://www.atcomp.sk/
– eD System SK – https://www.edsystem.sk/

3 roky záruka výrobcu:

Sharp/NEC ponúka štandardnú trojročnú záruku a je možné pridať predĺženú záruku výrobcu až na 5 rokov.
Výrobca tak ponúka najvyššiu bezpečnosť investície a veľmi nízke celkové náklady na vlastníctvo.
Spoločnosť Sharp/NEC ponúka pre svoje výrobky službu SERVICE PLUS – záväzok kvality.

Sharp/NEC servis a podpora.

Servis výrobkov Sharp/NEC zabezpečuje spoločnosť:

IMPROMAT-COMPUTER s.r.o., Za Štadiónom 3, 900 01 Modra, SK
SR  Tel.: +421 948 657 147  

Značky: