Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Platforma Sharp/NEC Open Modular Intelligence (OMI) poskytuje inteligentné a bezproblémové prepojenie medzi zdrojom a displejom, čím poskytuje výkonné a prispôsobené riešenie pre digitálnu reklamu a nápisy pripravené na budúcnosť. Zjednodušuje inštaláciu, používanie a údržbu zariadení, zároveň uľahčuje modernizáciu zariadení digitálnej reklamy a v neposlednom rade znižuje spotrebu energie.

Bezproblémovo integrujte výpočtovú techniku do svojho displeja NEC, je riešenie na mieru pre dokonale prispôsobený výkon!

Široká škála vymeniteľného zasúvateľného príslušenstva spolu s prispôsobiteľnými úrovňami výkonu umožňujú riešenia šité na mieru, ktoré sú dokonale prispôsobené individuálnym požiadavkám zákazníka.

Možnosť Slot-In zabezpečí jednoduchšiu a flexibilnejšiu prezentáciu obsahu digitálnych nápisov bez ďalších káblov alebo zariadení.

Výkon svojich displejov môžete kedykoľvek zvýšiť pomocou širokej škály zásuvných počítačových modulov, ktoré zabezpečia inteligentné a bezproblémové prepojenie medzi zdrojom a displejom.

Zdroj: sharp NEC

Ste pripravení vstúpiť do sveta displejov otvorenej platformy?

Nová séria LFD LCD MESSAGE (o tejto sérii sme písali v článku TU) a veľkoformátové displeje série P (o P sme písali v článku TU) sú navrhnuté tak, aby umožňovali elegantné zabudovanie výpočtových modulov alebo iných zariadení do zásuvky v kryte displeja. V závislosti od požiadaviek scenára používania umožňuje slot integrovať Raspberry Pi Compute Module 4 (RPi CM4), alebo Intel®SDM Small/Large. Bezproblémová vstavaná konštrukcia znamená, že externé zdroje napájania, kabeláž a dodatočné montážne systémy sú zbytočné, čoho výsledkom je elegantné a efektívne riešenie typu „všetko v jednom“ s výkonnými a presvedčivými možnosťami.

Otvorené modulárne zásuvné možnosti ponúkajú vymeniteľný výber riešení vrátane výpočtovej techniky, prehrávania médií a distribúcie signálu (napr. AVoverIP) pre neobmedzenú všestrannosť. Vstavané riešenie umožňuje rozšíriť displeje na riešenie na mieru, ktoré zodpovedá špecifickým požiadavkám na výkon akejkoľvek aplikácie.

Zdroj: sharp NEC

Ak by sa v budúcnosti zmenili požiadavky, integrovaný modul sa dá zodpovedajúcim spôsobom modernizovať alebo prekonfigurovať bez toho, aby bolo potrebné vymeniť úplný displej.

V prípade veľkých projektov možno výpočtový modul pred nasadením vopred nakonfigurovať, aby sa zabezpečil hladký a efektívny proces inštalácie.

Komplexný rad zariadení s výpočtovým výkonom zaručuje dokonalé prispôsobenie všetkým scenárom používania a požiadavkám.

Vyberte si z rôznych možností zásuvných SDM/OPS výpočtových modulov podľa svojich potrieb:

  • ZákladnýRaspberryPi Compute Module 4 (verzia aj s WiFi) – Pre informačné displeje v maloobchodnom prostredí, pre cestujúcich informácií a tabúľ rýchleho občerstvenia. Novinkou je jeho vonkajšia konštrukcia RPi4 MPi4 Box.
  • ZákladnýIntel® SDM Slot-In PC Essential – NOVINKA!
  • ŠtandardnýIntel® SDM slot-in PC Celeron – Pre digitálne informačné tabule v maloobchode alebo firemných aplikáciách, informačné tabule pre cestujúcich a jedálne menu.
  • Stredná triedaIntel® SDM slot-in PC Core i3 – Pre informácie o letoch a cestujúcich, maloobchodné a podnikové nápisy, ako aj interaktívne a kioskové aplikácie.
  • PokročiléIntel® SDM slot-in PC Core i5 – Na interaktívne informačné aplikácie, video steny a zložitejšie inteligentné nápisy inštalácií, kde sa používajú senzorové a iné údaje, spracovávajú a zobrazujú v reálnom čase.
  • Enterprise Wi-FiIntel® SDM slot-in PC Core i5 – Pre náročné podnikové zasadačky aplikácie, ako sú videokonferencie, interaktívne tabule a kolaboratívne využitie.

Intel® SDM poskytuje rovnakú úroveň inteligencie a interoperabilitu ako Open Pluggable Špecifikácia (OPS), ale v menšom formáte a bez krytu, čo umožňuje integráciu do moderných tenkých displeja. Intel® SDM sa dodáva v dvoch formách veľkosti – Intel® SDM Small (Intel® SDM-S) a Large (Intel® SDM-L). Konektor na okraji karty s výhľadom do budúcnosti prispôsobený väčšej šírke pásma a obrazu požiadavky na kvalitu na podporu rozlíšenia 8K displejov a zachytávanie videa.

Využíva najnovší hardvérový bezpečnostný modul Intel® Trusted Platform Module (TPM) s integrovaným modulom Intel®SDM sa naše digitálne displeje nepovažujú za zraniteľný bod. Spoľahlivosť a dlhá životnosť sú najvyššie prioritou pre spoločnosť Sharp/NEC. Intel®SDM je overený pre komerčné a vstavané zariadenia použitie, spoľahlivý v aplikáciách s nepretržitou prevádzkou 24/7. Popri tom Sharp/NEC používa iba kovové svoje šasi displeja, ktoré podporuje vynikajúce rozptyl tepla a je ohňovzdorný, vďaka čomu sú bezpečné na použitie vo verejných priestoroch.

Zdroj: sharp NEC

Prevádzkovateľnosť

Priemyselné a vstavané komponenty znižujú nároky na spotrebu energie, čo vedie k výrazným úsporám energie a dlhšiemu životnému cyklu výrobkov v porovnaní so spotrebiteľskými výrobkami. Záväzok spoločnosti Sharp/NEC dodržiavať najvyššie štandardy kvality a dôkladný výber komponentov priemyselnej triedy zabezpečuje nízku mieru porúch a vhodnosť pre aplikácie s nepretržitou prevádzkou. Ak dôjde k poruche, vstavaná jednotka sa dá ľahko vymeniť bez toho, aby bolo potrebné vymeniť celý displej. Na displej aj vstavaný modul sa vzťahuje 3-ročná záruka s dodatočným servisom výmeny v rámci regiónu EMEA.

Inovatívny otvorený modulárny dizajn spoločnosti Sharp/NEC znamená, že riešenie displeja, ktoré potrebujete dnes, bude vyhovovať vašim meniacim sa potrebám aj v budúcnosti.

Výhody:

  • Jednoduchá inštalácia – Produkty OPS/SDM sa jednoducho zasunú do displeja, čím sa dosiahne elegantné, nenápadné a bezkáblové riešenie s pripojeniami na napájanie, video, audio a ovládanie RS232.
  • Vysoká flexibilita – Produkty Sharp/NEC s drážkami ponúkajú vymeniteľný výber riešení vrátane výpočtovej techniky, distribúcie signálu, prehrávania médií a bezdrôtového prenosu údajov. Integrované riešenie umožňuje modernizovať kompatibilné displeje a projektory na riešenie šité na mieru, ktoré spĺňa špecifické požiadavky akéhokoľvek vertikálneho sektora, ako sú letecký priemysel a doprava, podniky, vzdelávanie, energetika a verejné služby, maloobchod a označovanie. Variabilita a flexibilita riešení Slot in umožňuje výber produktov presne podľa potrieb zákazníka.
  • Nízke TCO – Priemyselné a vstavané komponenty umožňujú nízku spotrebu energie, čo v porovnaní s inými spotrebiteľskými výrobkami znamená výrazné úspory energie a dlhší životný cyklus výrobku. Záväzok spoločnosti Sharp/NEC dodržiavať najvyššie štandardy kvality a starostlivý výber priemyselných komponentov zaručuje nízku mieru poruchovosti a vhodnosť na použitie 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Ak dôjde k poruche, vstavanú jednotku možno ľahko vymeniť bez toho, aby bolo potrebné vymeniť celý displej. Na displej aj vstavaný modul sa vzťahuje 3-ročná záruka s dodatočnými službami výmeny v regióne EMEA.
  • Jednoduché používanie – Jedno kontaktné miesto pre servis a údržbu! Displej alebo projektor Sharp/NEC, ktorý obsahuje doplnkové riešenie slotu, má zodpovedajúcu záruku a jeden servisný kontakt pre oba produkty! Už žiadne vybavovanie jednotlivých dielov od rôznych dodávateľov! Ak si štrbinové riešenie vyžaduje údržbu alebo modernizáciu, možno ho ľahko odstrániť. Zásuvný servisný modul Standalone Adapter (OPS/SDM) dokonca umožňuje testovanie produktu OPS/SDM bez potreby inštalácie.
  • Bezpečná investícia – Infraštruktúra a dizajn s dlhou životnosťou, čo znamená, že ho môžete používať aj po modernizácii displeja alebo projektora. Komponenty priemyselnej triedy zaručujú nízku mieru porúch a vhodnosť na nepretržitú prevádzku. Okrem toho sa 3-ročná záruka vzťahuje nielen na displej a projektor, ale aj na zabudovaný produkt OPS/SDM.
Zdroj: sharp NEC

Výpočtové riešenia – produkty:

  • Zásuvné počítače OPS – Zásuvné moduly založené na špecifikácii Open Pluggable Specification (OPS) sú kompatibilné so špecifikáciou „Open Pluggable Specification“, prvým priemyselným štandardom pre digitálnu reklamu; OPS poskytuje širokú škálu voliteľného výpočtového výkonu pre prehrávanie médií, ako aj systémy prenosu signálu.
  • Intel® Smart Display Modules (SDM) – Intel® SDM poskytuje rovnakú úroveň inteligencie a interoperability ako OPS, ale v menšom formáte a bez krytu, čo umožňuje integráciu do moderných tenko vrstvových konštrukcií. Intel® SDM je overený na komerčné a vstavané použitie, spoľahlivý v aplikáciách s nepretržitou prevádzkou.
  • Výpočtový modul Raspberry Pi – Otvorený, modulárny a výkonný počítačový modul Raspberry je plne k dispozícii a môže sa prispôsobiť individuálnym potrebám používania. Bezproblémová integrovaná inteligencia umožňuje inteligentné pripojenie k internetu (IoT) buď k sieti LAN RJ-45, alebo k Wi-Fi na digitálne nápisy, ako aj na prezentácie. Integrátori profitujú z veľkého množstva už dostupných riešení s otvoreným zdrojovým kódom, ktoré podporujú širokú škálu operačných systémov, zatiaľ čo používatelia profitujú z priameho prístupu používateľov k rôznym systémom správy obsahu tretích strán prostredníctvom partnerstiev Sharp/NEC s poprednými poskytovateľmi softvéru. Vďaka predinštalovanému výpočtovému modulu Raspberry Pi s modulárnou súpravou MPi4 NEC MediaPlayer Kit nebolo vytváranie intuitívneho informačného obsahu nikdy jednoduchšie. Zrkadlenie obrazovky je rovnako jednoduché s modulárnou súpravou AirServer.
Zdroj: sharp NEC

Možnosti rozhrania:

  • Otvorené modulárne sloty Sharp/NEC ponúkajú vymeniteľný výber riešení vrátane výpočtovej techniky, prehrávania médií a distribúcie signálu (napr. AVoverIP) pre neobmedzenú všestrannosť.
  • Využitie aplikácií možno rozšíriť integráciou štandardov pripojenia, ako je HDBaseT alebo SDI, a rozšíriť tak úroveň zobrazovacieho výkonu.
  • Integrované riešenie umožňuje rozšírenie displejov na vlastné riešenie, ktoré spĺňa špecifické požiadavky akejkoľvek aplikácie. Ak sa v budúcnosti zmenia požiadavky, integrovaný modul sa dá primerane aktualizovať alebo prekonfigurovať bez potreby výmeny displeja.

Video prezentácia RaspberryPi CM 4 modulu do NEC M Series Display.

Video prezentácia Intel SDM modulov do NEC M Series Display.

Video prezentácia zvýšenie výkonu displeja pomocou zásuvných výpočtových modulov.

Podrobné technické informácie o zásuvných počítačových moduloch nájdete TU na webovej stránke výrobcu.

Kvalita robí rozdiely – Sharp NEC Display Solutions.

Kompletný sortiment príslušenstva k displejom Sharp/NEC nájdete TU.

Kompletný sortiment produktov spoločnosti Sharp/NEC nájdete TU.

Dostupnosť a distribúcia produktov:

Výrobky je možné zakúpiť v sieti distribútorov alebo predajcov Sharp/NEC.

Distribútori pre SK sú:

– AT Computer SK – https://www.atcomp.sk/
– eDsystem SK – https://www.edsystem.sk/
– IMPROMAT-COMPUTER s.r.o. – http://www.impromat.sk/

3 roky záruka výrobcu:

Sharp/NEC ponúka štandardnú trojročnú záruku a je možné pridať predĺženú záruku výrobcu až na 5 rokov.
Výrobca tak ponúka najvyššiu bezpečnosť investície a veľmi nízke celkové náklady na vlastníctvo.
Spoločnosť Sharp/NEC ponúka pre svoje výrobky službu SERVICE PLUS – záväzok kvality.
Na vybrané projektory sa vzťahuje predĺžená bezplatná záruka výrobcu až na 5 rokov od registrácie na základe akcie do marca 2023, podmienky nájdete TU.

Servis výrobkov Sharp/NEC zabezpečuje spoločnosť:

IMPROMAT-COMPUTER s.r.o., Za Štadiónom 3, 900 01 Modra, SK
SR  Tel.: +421 948 657 147  

Značky: