Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sharp predstaví na veľtrhu Integrated Systems Europe (ISE) 2017 unikátny displej s uhlopriečkou 70” pre videosteny.

Je o 10” väčší ako aktuálny najväčší displej pre videosteny a o 15” väčší ako je štandard v odvetví. Stena zo štyroch displejov v konfigurácii 4 x 1 s orientáciou na výšku je cielená na predajcov s luxusným tovarom, ktorí chcú maximálne ohúriť, a privíta návštevníkov pri stánku spoločnosti Sharp.

Spoločnosť Sharp predvedie na veľtrhu ISE šesť nových radov produktov. Niektoré budú v nových kategóriách a budú demonštrovať rapídny vývoj v divízii Visual Solutions spoločnosti Sharp od uzavretia aliancie spoločnosti Sharp so spoločnosťou Foxconn v apríli 2016.  – Náš stánok na veľtrhu ISE preukazuje významný krok smerom dopredu a vysiela jasnú správu – poďte podnikať so spoločnosťou Sharp. – povedal Sid Stanley, generálny riaditeľ Visual Solutions. – Rastieme, inovujeme a ako už vedia naši partneri, skvele sa s nami podniká. Dokončili sme pôsobivú inováciu nášho radu produktov a máme silné portfólio, ktoré spĺňa požiadavky zákazníkov; je to vzrušujúci indikátor vecí, ktoré prídu v roku 2017, a významne to poukazuje na výhody nášho partnerstva so spoločnosťou Foxconn.

Polovica stánku spoločnosti Sharp sa bude venovať interaktívnym displejom vrátane nového displeja BIG PAD, čo je interaktívny displej spoločnosti Sharp s plochým panelom určený na prezentácie a tímovú prácu. Najnovší displej BIG PAD s uhlopriečkou 80” ponúka „optickú väzbu“ pre lepší zážitok z pozerania a precíznejší dotyk. Prvýkrát spoločnosť Sharp predstaví aj displej pre zhromažďovacie priestory. Predstaví nový rad interaktívnych displejov s uhlopriečkou 40” navrhnutých na pomoc ľuďom, aby mohli zdieľať nápady počas malých neformálnych schôdzí.

Medzi ďalšie hlavné body stánku patrí uvedenie štandardu Sharp Mini OPS (Open Pluggable Specification) pre displeje spoločnosti Sharp. Tri rôzne rozširovacie moduly založené na štandarde Mini OPS jednoducho a cenovo výhodne rozširujú funkciu displejov a ponúkajú používateľom väčšiu flexibilitu pre pútače a interakciu.

Značky: