Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sharp Electronics CEE dnes predstavila displej BIG PAD PN-70TW3, svoj prvý interaktívny plochý panelový displej (IFPD), ktorý ponúka integrovanú bezdrôtovú konektivitu umožňujúcu ľuďom vojsť na stretnutie a prezentovať na displeji BIG PAD bez potreby pripojenia svojho notebooku, mobilu alebo tabletu pomocou kábla.

Nový 70” displej BIG PAD je tiež prvým IFPD na trhu, ktorý pre zdravotníckych profesionálov ponúka režim emulácie DICOM umožňujúci rýchlejšie a efektívnejšie skupinové zhodnotenie röntgenových snímok.

Displej PN-70TW3 má funkciu na spoluprácu MirrorOp for Sharp, ktorá umožňuje súčasné bezdrôtové pripojenie maximálne 10 ľudí k displeju BIG PAD pomocou ich vlastných zariadení, vďaka čomu je zdieľanie informácií na obrazovke displeja BIG PAD jednoduché. Špičková infračervená (IR) dotyková technológia Sharp s 10-bodovým dotykom ponúka rýchly, citlivý a spoľahlivý zážitok z dotyku a kontrolér Sharp Direct Drawing umožňuje používateľom začať kresliť hneď po zapnutí displeja BIG PAD bez toho, aby museli čakať na spustenie externého počítača.

„Tento najnovší prírastok do rodiny BIG PAD je výkonnou kombináciou tých najlepších funkcií displeja BIG PAD vo svojej triede, ktoré povzbudzujú tvorivosť a produktivitu, a ponúka bezdrôtovú konektivitu. Je to veľmi jednoduchá a praktická odpoveď na každodenný problém: niekto príde do zasadacej miestnosti prezentovať niečo na displeji pomocou svojho notebooku a zistí, že má iný konektor na prenos videa ako je potrebný. Naším riešením je ľahká úplne bezdrôtová komunikácia, ktorá dáva firmám viac času na sústredenie sa na riešenie výziev, zdieľanie informácií a vytváranie nových nápadov,“ povedal Michael Bailly, Product Development and Marketing Director, Visual Solutions, Sharp Europe.

Displej PN-70TW3 používa výkonný softvér Pen digitizer, ktorý umožňuje aplikáciám automaticky rozpoznať, keď používatelia prestanú používať pero a začnú používať prsty alebo naopak, a to bez potreby vstupu do ponuky a bez rozdielu v citlivosti na dotyk.

Aplikácia Sharp Touch Viewing umožňuje používateľom jednoducho zbierať a organizovať dáta a robiť k nim poznámky, a to z viacerých projektov spolupráce. Displej PN-70TW3 poskytuje prezentujúcim rad možností počas stretnutí, prezentácií a prednášok. Displej PN-70TW3 je teraz dostupný v celej strednej a východnej Európe. Displej PN-60TW3 so 60” uhlopriečkou bude nasledovať.

Značky: