Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Synology® Inc. bola webovým magazínom PCMag už šiesty raz za sebou od roku 2013 vyhlásená víťazom ankety Voľba firiem pre rok 2019 v segmente pracovné servery/zariadenia NAS a v oblasti spoľahlivosti a podpory prekonala ďalších dodávateľov sieťových úložísk ako napríklad spoločnosti Dell a HPE.

S hodnotením 9,1 z 10 v oblasti celkovej spokojnosti a spoľahlivosti sa spoločnosť Synology už po šiesty raz umiestnila na prvom mieste medzi dodávateľmi firemných sieťových úložísk. V Oblasti Net Promoter Score® (miera vernosti značke) získala spoločnosť Synology najvyššiu hodnotu 76, ktorou bola hodnotená pravdepodobnosť, že hodnotiaci túto spoločnosť odporučí a tým prekonala spoločnosť Synology ďalších dodávateľov, napríklad spoločnosť Dell (získala hodnotu 59) a HPE (získala hodnotu 41).

„Spoločnosť Synology poskytuje IT správcom vo všetkých oboroch konsolidovanú platformu pre správu dát, takže ziskom ceny Voľba firiem a dosiahnutím najvyšších hodnotení v oblasti spokojnosti a spoľahlivosti sme obzvlášť potešení,“ uviedol Simon Hwang, generálny manažér ázijsko-pacifického regiónu spoločnosti Synology. „Budeme aj naďalej investovať do rozširovania nášho trhového podielu a uľahčovať IT pracovníkom správu kritických prevádzkových dát.“

Ďalšie informácie o ankete Pracovné servery/zariadenia NAS pre rok 2019 webového magazínu PCMag sa nájdete stránke: http://sy.to/pcmagbca2019

Stručne o spoločnosti Synology

Spoločnosť Synology dodáva úložiská pripojené k sieti, riešenia IP monitoringu a sieťové vybavenie, ktoré mení spôsob ako používatelia spravujú dáta, vykonávajú dohľad a spravujú siete v dobe cloudu. Vďaka plnému využitiu najnovších technológií spoločnosť Synology uľahčuje používateľom centralizáciu, ukladanie a zálohovanie dát, zdieľanie súborov na cestách, implementáciu profesionálnych monitorovacích systémov a správu siete spoľahlivým a cenovo dostupným spôsobom. Spoločnosť Synology usiluje o to, aby dodávala produkty s pokročilými funkciami a poskytovala zákazníkom špičkové služby.

Značky: