Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Western Digital v spolupráci so spoločnosťou Xbox rozširuje svoje portfólio úložných riešení pre herné konzoly Xbox uvedením novej rozširujúcej karty WD_BLACK C50 pre Xbox s kapacitou až 1 TB1.

Karta poskytne hráčom väčšiu kapacitu, aby mohli mať nainštalovaných a pripravených viac súčasných najlepších herných titulov.  Karta využíva architektúru Xbox Velocity Architecture, ktorá poskytuje neuveriteľný výkon, aký hráči očakávajú od konzol radu Xbox X|S.

„Konzoly Xbox sú už desaťročia veľmi obľúbenou základnou hernou jednotkou v domácnostiach po celom svete,“ povedala Susan Park, viceprezidentka pre globálne strategické partnerstvá spoločnosti Western Digital. „Vďaka uvedeniu rozširujúcej karty WD_BLACK C50 pre Xbox si môžu hráči naďalej užívať svoje obľúbené hry s väčšou flexibilitou, aby sa mohli sústrediť na dokončenie ďalšej misie alebo porazenie posledného bossa na konci herného kola.“

Rozširujúca karta WD_BLACK C50 pre Xbox je určená na rozšírenie interného úložiska konzoly Xbox radu X|S, vďaka čomu majú hráči k dispozícii oveľa viac svojich obľúbených herných titulov bez toho, aby ich museli prenášať do konzoly a z nej. Karta C50 je navrhnutá v estetickom štýle WD_BLACK a presne zapadá do rozširujúceho portu úložiska konzoly Xbox série X|S. Hráči ju môžu jednoducho zapojiť a hrať bez toho, aby museli riešiť problémy so skrutkami alebo kompatibilitou.

Pri kúpe rozširujúcej karty WD_BLACK C50 pre Xbox môžu hráči využiť rozsiahlu ponuku Xbox Game Pass Ultimate, ktorá zahŕňa jednomesačnú skúšobnú verziu služby Game Pass Ultimate2. Rozširujúca karta WD_BLACK C50 pre Xbox sa predáva za odporúčanú maloobchodnú cenu 139 EUR (512 GB) a 189 EUR (1 TB) a je už k dispozícii v internetovom obchode Western Digital