Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

S cieľom pomôcť zákazníkom čo najlepšie využiť ich vreckové prenosné herné zariadenia predstavuje spoločnosť Western Digital nové, prémiové, vysokovýkonné riešenie M.2 2230. Značka WD_BLACK nadväzuje na predchádzajúce výkonné herné úložisko a prináša SSD disk WD_BLACK SN770M NVMe.

Podľa nedávnej správy spoločnosti Gartner sa očakáva, že trh s vreckovými hernými konzolami dosiahne do roku 2027 počet 14,8 miliónov. Trh s mobilnými hrami neustále rastie a vychádza stále viac titulov AAA, preto sú vydávané a vyvíjané nové inovatívne úložné riešenia, ktoré zabezpečia, aby mobilní hráči mohli maximálne využívať svoje herné zážitky na cestách. 

„S neustále sa zväčšujúcou kapacitou hier sa ľahko stane, že sa prenosné herné konzoly časom zaplnia novými hrami a pravidelnými aktualizáciami,“ povedal Eric Spanneut, viceprezident klientskych SSD diskov spoločnosti Western Digital. „Nový SSD disk WD_BLACK SN770M NVMe zvyšuje dostupné úložisko až na 2 TB2 a je špeciálne navrhnutý tak, aby zvládol špičkový výkon náročných hier pre vreckové herné zariadenia.“

SSD disk WD_BLACK SN770M NVMe v malom formáte M.2 2230 poskytuje spotrebiteľom možnosť rozšíriť interné úložisko vreckového herného počítača, aby si mohli vziať svoju hernú knižnicu kamkoľvek so sebou. Vďaka ponuke rôznych kapacít majú teraz spotrebitelia viac možností, ako rozšíriť svoje herné knižnice, a to až o 2 TB spoľahlivej pamäti Western Digital TLC 3D NAND.

Nový SSD disk WD_BLACK taktiež zabezpečí pohlcujúci herný zážitok vďaka exkluzívnym funkciám vrátane PCIe Gen 4.0, technológie Western Digital nCache 4.0 a podpory DirectStorage spoločnosti Microsoft. Ide o skvelú voľbu pre nadštandardné vybavenie kompatibilných prenosných zariadení, ako je napríklad ASUS ROG Ally, s rýchlosťou až 5 150 MB/s (modely 1 TB a 2 TB) pre bleskurýchle inštalácie hier a načítanie úrovní.

ROG Ally posúva vreckové hranie do nových výšin. Herné tituly AAA dosahujú veľkosť cez 150 GB, takže si zahráte viac svojich najlepších hier rozšírením interného úložiska pomocou WD_BLACK SN770M, mobilného SSD disku optimalizovaného na hranie hier pre ROG Ally,“ povedal Shawn Yen, viceprezident spoločnosti ASUS pre herné produkty.

„Naše procesory radu Ryzen Z1 posúvajú budúcnosť prenosných hier. Najnovšie SSD disky WD_BLACK SN770M NVMe budú ďalším príkladom toho, ako AMD v spolupráci s poprednými partnermi najnovšie definuje mobilné herné prostredie,“ povedal Renato Fragale, senior riaditeľ produktového manažmentu AMD. „Spoločne rozširujeme ekosystém vreckových hier tým, že vytvárame novú generáciu výkonných, prenosných a cenovo dostupných systémov, ktoré poskytujú výnimočný zážitok bez ohľadu na to, kde hráte.“

SSD disk WD_BLACK SN770M NVMe je k dispozícii v kapacitách 500 GB, 1 TB a 2 TB a vzťahuje sa na neho päťročná obmedzená záruka spoločnosti Western Digital. Teraz je k dispozícii k zakúpeniu v internetovom obchode spoločnosti Western Digital a u vybraných e-shopov a predajcov za cenu od 88 EUR (500 GB) po 237 EUR (2 TB).  

Ak sa chcete dozvedieť viac o portfóliu produktov Western Digital WD_BLACK, kliknete TU a sledujte naše sociálne siete WD_BLACK na Facebook, Instagram, TikTok, Twitch a X (Twitter).