Na výročnom stretnutí spoločnosti Lenovo sme boli v hoteli Kaskády. Hovorili sme s viacerými zástupcami tejto firmy a dozvedeli sme sa najnovšie trendy.

Podľa prieskumov rastie predaj herných notebookov. Na tom by nebolo nič zvláštne, ale zaujímavé je to, že tieto notebooky už nemajú byť tak doslova výstredné ako to bolo v minulosti. Rastie totiž skupina ľudí, ktorí sa síce hrajú náročné počítačové hry, ale k hráčom sa nehlási. Pre nich sú potom určené notebooky so striedmym dizajnom, ale poriadnou hardvérovou výbavou určenou pre hry. Lenovo tak prichádza s notebookmi Legion Y730 a Y530. Na druhej strane rastú ultratenké notebooky a to predovšetkým do kategórie uhlopriečky 14 palcov (z 15 a 15,6-palcových modelov).

V našom videu predstavujeme aj tablet Lenovo Yoga Book a venujeme sa nastupujúcim modelom notebookov – Lenovo IdeaPad 330S, konvertibilný notebook Yoga 730-13 a Yoga 720-15/730-15.  Podstatou sú ultratenké rámčeky okolo displeja a efektný minimalistický dizajn.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.