Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Značka mobilných telefónov HONOR dnes 7.8.2019 spúšťa predobjednávky na dlho očakávaný model HONOR 20 Pro u predajcov Alza a Datart. Jeho cena 549 € mnohých určite prekvapí.

Na Slovensko prichádza dlho očakávaný model HONOR 20 Pro. Záujemcovia si ho už môžu predobjednať u predajcov Alza a Datart, oficiálny predaj začne o týždeň neskôr. HONOR 20 Pro bol globálne uvedený na trh v Londýne v máji tohto roku spoločne s nedávno spusteným modelom HONOR 20. Rovnako ako on sa dnes dočkal svojho vstupu na slovenský trh a jeho cena bude veľmi zaujímavá. Predávať sa bude za neuveriteľných 549 €.

HONOR 20 Pro získal druhé najvyššie skóre v DxOmark v kategórii fotenia, ktoré činí 111 bodov. Vďaka tomuto výsledku sa môže HONOR 20 Pro zaslúžene stavať na pozíciu najvyšších skóre spoločne s tými najlepšími smartfónmi na trhu. Model si toto vysoké bodovanie zaslúžil vďaka výkonným fotoaparátom, ktoré zachytávajú skvelé fotografie a videá.

HONOR 20 Pro s bezrámčekovým displejom je vybavený štyrmi fotoaparátmi (48 + 16 + 8 + 2 MP) s najnovšou technológiou pre zachytávanie fotografií a nahrávanie videa. Ultra ostrý 48 MP hlavný fotoaparát s umelou inteligenciou a super nočný režim založený na algoritme AIS umožní vytvoriť úžasné fotografie a videá bez rozostrenia pri menej kvalitnom osvetlení alebo aj v noci. Je to vôbec po prvýkrát v histórii značky, kedy je model vlajkovej lode vybavený štvormiestnou kamerou Sony IMX586 s umelou inteligenciou a najlepšou svetelnosťou, ktorá činí f/1,4. Mimo iné HONOR 20 Pro disponuje 30-násobným optickým zoomom, ktorý zachytí objekty v diaľke v tých najlepších detailoch. HONOR 20 Pro tak používateľovi poskytne jedinečný zážitok z fotenia.

Predný 32MP selfie fotoaparát s vysokým rozlíšením inteligentne kombinuje štyri pixely do jedného väčšieho pixelu pre ostrejšie a jasnejšie selfie snímky, ktoré ktoré naviac vylepšujú nové režimy Beauty a Portrét s umelou inteligenciou.

HONOR 20 Pro inšpiruje jedinečným holografickým dizajnom, ktorý je vytvorený pomocou špeciálnej technológie 3D Mesh. Zadná strana telefónu vytvára jemné vzory, ktoré sa lesknú pri pohybe v každom uhle. HONOR 20 Pro je poháňaný procesorom Kirin 980 s umelou inteligenciou, GPU Turbo 3.0, 8GB RAM a 256GB ROM. Je nutné podotknúť, že HONOR 20 Pro beží na Androide 9.0 s používateľskou nadstavbou Magic UI 2.1.

Značky: