Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nástup na vysokú alebo strednú školu či začiatky brigády.

To sú najčastejšie dôvody, pre ktoré si mladí na Slovensku otvárajú svoje prvé bankové účty. Vlastný účet je pre nich pritom už čoraz väčšou samozrejmosťou. Majú ho už v priemere dvaja z troch študentov vo veku 16-19 rokov (69%) a drvivá väčšina vysokoškolákov (95%). Vyplýva to z údajov ČSOB a prieskumu agentúry TNS Slovakia medzi generáciou vo veku 12-26 rokov. ČSOB teraz študentom k otvoreniu účtu ponúka až 35-eurové „vreckové“ a tým, ktorí na sebe makajú, pomôže splniť ich #SENfrancisco.

Hlavným kritériom, ktoré zaváži pri rozhodovaní sa o výbere účtu je, aby bol zadarmo (70% VŠ študentov od 20-26 rokov a 53% študentov vo veku 16-19 rokov)*. ČSOB ponúka mladým FUN účet bez poplatku za vedenie. Zadarmo ho získajú automaticky všetci mladí od 15 do 19 rokov. Ak študujú, bez poplatku ho môžu využívať až do veku 28 rokov. Súčasťou balíka je samozrejme aj platobná karta VISA Classic a pohodlná správa financií prostredníctvom mobilnej aplikácie ČSOB SmartBanking. Svoj účet si pritom môžu zriadiť online, pohodlne z domova či internátnej izby.

Vreckové a #SENfrancisco k účtu

Študenti, ktorí si otvoria do 31. októbra 2017 FUN účet, získajú od ČSOB aj vreckové na nový školský rok. Za otvorenie účtu online im dá automaticky 5 eur, ďalších 15 eur získajú za prvú platbu kartu a ďalších 15 eur za na inštalovanie mobilnej aplikácie ČSOB SmartBanking. Samozrejmosťou je aj povolené prečerpanie do 300 eur so zvýhodnenou úrokovou sadzbou.

ČSOB špeciálne odmení tých študentov, ktorí na sebe makajú. Nečuma Makaj ich vezme na 6 dní do mekky technologických firiem. Stačí, ak na instagram postnú svoju fotku ako makajú s hashtagom #SENfrancisco. Dvaja študenti tak na vlastné oči uvidia centrály Facebooku a Googlu, zavítajú do Tesly a Nečuma Makaj ich dostaneme navyše aj na Stanford.

Výhody FUN účtu

  • Účet pre mladých – študentov aj neštudentov od 15-28 rokov
  • Neobmedzené bezhotovostné transakcie
  • Platobná karta s unikátnym dizajnom
  • Povolené prečerpanie pre študentov od 18 rokov do výšky 300 eur
  • Bez poplatku pre všetkých do 19 rokov a po predložení potvrdenia o štúdiu do 28

Značky: