ADATA CW0100 je druhá generácia bezdrôtových nabíjačiek spoločnosti ADATA. V obchode sa môžete ešte stále stretnúť aj s prvou generáciou s označením ADATA CW0050. Obe podložky majú minimalistické rozmery a tenkú hrúbku a podporujú štandard bezdrôtového nabíjania Qi.

Nabíjačky sa odlišujú maximálnym nabíjacím výkonom. Model CW0050 nabíja s výkonom 5 W, v prípade novšieho modelu CW0100 je výkon na úrovni 10 W. Novší model má tiež elegantnejší dizajn, ktorý skrášľuje lesklý rámik po bokoch konštrukcie.

Na tele nabíjačky nájdete micro USB port, pomocou ktorého pripojíte podložku k zdroju energie. Nechýba ani LED dióda, ktorá zobrazuje, či nabíjačka nabíja alebo nie. V prípade niektorých telefónov sa môže stať, že zariadenie položíte na nabíjačku nesprávne a preto sa bezdrôtové nabíjanie nezapne.

Obe nabíjačky sú tiež vybavené ochranou proti prepätiu, prehriatiu a skratom. V redakcii ich používame dlhodobo, s cenou pod 20 eur ide o výhodnú kúpu.

Cena: 19 EUR
Zapožičal: ADATA

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit