Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť ROCCAT hrdo predstavuje mechanickú klávesnicu Suora FX určenú pre herných puritánov.

Pýši sa extrémne kompaktným bez rámovým dizajnom a odolnou, no štýlovou konštrukciou z ľahkej hliníkovej zliatiny. Mechanické spínače s úžasnou životnosťou viac ako 50 miliónov úderov ponúkajú v každej hre maximálnu presnosť. Suora FX je vybavená podsvietením kláves s plnohodnotným RPG rozsahom s viac ako 16,8 miliónom farieb.

RGB podsvietenie novej hernej mechanickej klávesnice ROCCAT je plne prispôsobiteľné, čo sa týka farieb a svetelných efektov. Výkonné ovládače Swarm dovoľujú nastaviť unikátnu tému každému užívateľovi. Viac ako 16,8 milióna farieb a hojný počet efektov umožňujú na mieru šité nastavenia a zážitky. Prostredníctvom funkčných kláves F1 – F4 majú užívatelia prístup k vzrušujúcim pred-definovaným efektom, ako vlna, dýchanie, kruhy na vodnej hladine alebo kompletné rozsvietenie.

Unikátna konštrukcia klávesnice ROCCAT Suora FX je bez rámová. Žiadna opierka na zápästia, hrubé línie, tlačidlá pre palce alebo klávesy na ovládanie médií, ktoré zaberajú miesto – iba vysokokvalitné mechanické klávesy vsadené do odolnej kovovej základne. V jednoduchosti je herná sila.

Mimoriadne presné a odolné mechanické klávesy Suora FX sú príjemné na dotyk a v každej hre dávajú hráčovi priamu odozvu aj v tých najhektickejších situáciách. Pokročilá technológia anti-ghosting od ROCCAT zabezpečí, že každé stlačenie klávesy bude zaregistrované aj v zápale boja. Suora FX je, samozrejme, vybavená aj bleskovou odozvou 1000 Hz.

Klávesnica ROCCAT Suora FX sa dostane do predaja 6. decembra za 139,99€.