Tradičná odborná konferencia pre priaznivcov Linuxu a open source riešení sa tento rok uskutoční v utorok 4. júna 2019 vo Vodárenskom múzeu v Bratislave.

Chcete sa dozvedieť o aktuálnych riešeniach pre softvérovo-definované infraštruktúry v podaní spoločnosti SUSE a ich využitie k znižovaniu komplexity a prevádzkových nákladov firiem? Zaujímajú vás novinky z oblasti Linuxu, napríklad SLES15, SAP a Public cloud? Alebo vás lákajú informácie o open source riešeniach pre firmy od správy Linuxových strojov až po nasadenie cloudových aplikácií?

Práve pre vás je určený tento ročník odbornej konferencie SUSE Expert Days 2019, ktorý sa uskutoční v utorok 4. júna 2019 vo Vodárenskom múzeu v Bratislave. Vstup je pre všetkých ZDARMA na základe registrácie.

Celodenná akcia bude doslova nabitá zaujímavými informáciami. „S prednáškami vystúpia nielen zástupcovia SUSE, ale aj naši partneri a zákazníci,“ upozorňuje David Vašák, regionálny manažér spoločnosti SUSE pre Českú republiku a Slovensko. „Napríklad Dušan Kachaňák zo spoločnosti SAP popíše využitie perzistentnej pamäte pre SAP HANA. Juraj Jánošík zo spoločnosti ESET definuje hlavné výzvy na kybernetickú bezpečnosť v čase strojového učenia a René Haburai zo spoločnosti SÍŤ sa zameria na API a Blockchain,“ popisuje David Vašák.

Martin Zikmund zo spoločnosti SUSE na konferencii popíše nasadenie open source riešení od Linuxových strojov po cloudové aplikácie. Predstaví tiež softvérovo-definované dátové centrum v podaní SUSE. Ľuboš Šenkery zo spoločnosti Dell EMC sa zameria na Ready Nodes solution for SUSE a Peter Gavorník zo spoločnosti Cetera bude prednášať o prevádzke SAP aplikácií na SUSE SLES.

Bratislavská konferencia SUSE Expert Days 2019 začína o 9:00 úvodným slovom nového regionálneho manažéra SUSE pre Českú republiku a Slovensko Davida Vašáka. Prednášková časť potrvá do 16:00 hod. „Po prednáškovom maratóne účastníkov pozývame na prehliadku Vodárenského múzea,“ dodáva David Vašák.

Účasť na konferencii je pre všetkých registrovaných návštevníkov ZDARMA. Podrobné informácie o programe a registračný formulár pre účastníkov nájdete na tomto odkaze.

Partnermi akcie sú spoločnosti Dell Technologies, ESET, SAP a SÍŤ.