V spolupráci s ANTIK Telecom vám prinášame súťaž o kamery Antik Smart Cam, vďaka ktorým môžete sledovať a chrániť svoju domácnosť na diaľku.

ANTIK Telecom okrem ponuky rýchleho gigabitového optického internetu, digitálnej a tiež satelitnej TV s archívom, programami v 4K rozlíšení a volaniami zadarmo ponúka aj celý rad produktov Antik Smart Home, e-mobility a IoT produktov na vlastnej IoT sieti s pokrytím takmer celej SR. Obľúbené z rady Antik Smart Home sú interiérové a exteriérové kamery Antik Smart Cam, ktoré teraz môžete vyhrať.  Portfólio je doplnené o produkty e-mobilty ako napr. E-odrážadlo, E-kolobežka a E-bicykel s kvalitnými parametrami a prvotriednej kvality.

Vyhrať užitočné Antik Smart Cam je jednoduché. Stačí, ak nám do 2. 12. 2018 vyplníte nižšie uvedený formulár, správne odpoviete na dve súťažné otázky a zaradíme vás do žrebovania

 

Interiérové kamery sme v redakcii aj testovali. Úplnú recenziu nájdete na tejto stránke, na ktorej hľadajte aj správnu odpoveď na jednu zo súťažných otázok.

Súťaž prebieha do 2. 12. 2018 a riadi sa všeobecnými pravidlami súťaží. Výhercu žrebujeme 3. 12. 2018 a uverejníme ho na tejto stránke.

Výhercovia: 

Milan Kaliaš, Rohožník
Katarína Gremeňová, Šaľa
Karol Hrudkay, Žilina

Značky: