Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ďalšie tisícky domácností si môžu vďaka SWANu užívať výhody vysokorýchlostného internetu, ktorý prináša najmodernejšia LTE technológia.

Telekomunikačný operátor ponúka pevný internet TO.doma už aj v ďalších 47 mestách a obciach. Službu majú od teraz k dispozícii napríklad aj obyvatelia Dobšinej, Giraltoviec, Krompách, Novák, Sládkovičova, Smižian alebo Tisovca.

„Službu TO.doma neustále rozširujeme do ďalších miest, ale nezabúdame ani na menšie obce. Náš pevný LTE internet je ideálnym riešením práve pre obyvateľov rodinných domov, pretože sa šíri vzduchom, a tak nie je potrebná zložitá kabeláž či rozkopávky pozemku. Pritom ponúka stabilne vysoké prenosové rýchlosti,“ uviedol riaditeľ pre stratégiu SWAN, a. s., Jozef Lasz.

TO.doma ocenia aj obyvatelia tých lokalít, kde boli doteraz odkázaní na internetové služby cez DSL, Wifi alebo WiMax providerov. Veľkou výhodou tejto služby je, že sa šíri vzduchom a je dostupná aj v miestach, kde zákazníci nemôžu využívať internetové pripojenie pomocou optických káblov.

SWAN najnovšie pokryl službou TO.doma tieto mestá a obce:

BernolákovoJarovniceMojmírovceSvit
BošanyKalužaNitrianske PravnoŠurany
ČastáKendiceNižnáTisovec
ČečejovceKomjaticeNovákyTomášov
Čierna nad TisouKošické OľšanyPodolínecTrstená
DobšináKováčováRybanyTurany
Dvory nad ŽitavouKráľovský ChlmecSady nad TorysouTurňa nad Bodvou
FinticeKrompachySečovceVeľké Leváre
GajaryLieskovecSládkovičovoVeľké Zálužie
GiraltovceLipanySlovenská ĽupčaZemianske Kostoľany
Hliník nad HronomĽubicaSmižanyZvolenská Slatina
ChynoranyMalý ŠarišStrážske 

Služba TO.doma je dostupná pre obyvateľov viac ako 300 miest a obcí. Dostupnosť služby na konkrétnej adrese si môžu zákazníci overiť vo všetkých SWAN CENTRÁCH alebo zavolaním na linku zákazníckej starostlivosti na tel. č.: 0650 123 456. Produkt si môžu zákazníci kúpiť na predajných miestach SWANu alebo objednať prostredníctvom webovej stránky www.swan.sk.

Značky: