Základný archív siedmych televíznych kanálov ponúka SWAN pre zákazníkov úplne zadarmo. Ak ste ich zákazník, môžete túto službu využívať bezplatne počas celej platnosti zmluvy. Archív je na 7 dní dozadu a si tak môžete pozrieť programy na Jednotke, Dvojke a Trojke, TA3, ČT1, ČT2, ČT24, M1 a M2 a to v HD kvalite. V bezplatnej ponuke TV Archív je aj RTL.

Ak ste noví zákazníci, budete mať službu aktivovanú automaticky. Ako existujúci zákazníci môžete o túto možnosť požiadať prostredníctvom zákazníckej linky, prípadne v SWAN Centre.

Operátor sprístupnil svoju službu SWAN GO aj cez platformu Android TV. Z používateľského pohľadu rozhranie ponúka širšie možnosti uplatnenia, pretože sa nelimituje len na televízory s operačným systémom Android, ale svoje miesto si nájde aj v iných zariadeniach s podporou rovnakého operačného systému napr. v set-top boxoch, herných konzolách a iných.

Hlavná z výhod rozhrania Android TV oproti iným platformám spočíva v možnosti premeniť starší model televízora bez operačného systému na SMART TV dokúpením kompatibilného Android TV set-top boxu. Takto sa zmení starší model televízora na Smart TV, čím získate nové možnosti zo sledovania, ako aj možnosť stiahnutia aplikácie SWAN GO.

SWAN tiež rozšíril možnosť prikúpenia ďalších používateľských prístupov k SWAN GO. Doteraz bol počet prístupov limitovaný len na dva.  Teraz si môžete objednať ďalšie dva prístupy. Mesačný poplatok za jeden doplnkový prístup je 1,49 eur. Táto novinka príde vhod hlavne v rodinách.

Základný balík internetovej televízie SWAN GO začína na 7,99 eur mesačne a prináša viac ako 25 TV kanálov vrátane možnosti sledovania na dvoch zariadeniach súčasne. Doplnková služba možnosť zriadenia ďalšieho prístupu je dostupná len pre SWAN GO (teda OTT službu). Pre službu IPTV sa ďalší prístup zakúpiť nedá.

Zoznam zariadení, ktoré podporujú platformu Android TV.

Viac o digitálnej televízii Swan

SWAN TV: výborný archív, vyhľadávanie programov a na viacerých platformách (recenzia)

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.