Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Synology Inc. dnes predstavuje Beta verziu dohľadového strediska Surveillance Station 8.0 a teší sa na testerov po celom svete, ktorý sa zapoja do testovacieho procesu.

Spätná väzba a najlepšie návrhy na vylepšenie budú zapracované do finálnej verzie dohľadového centra Surveillance Station 8.0.
„Surveillace Station 8.0 Beta prináša efektívneho desktopového klienta a bezbolestný monitoring, vrátane úvodnej inštalácie,“ povedal Jonathan Wang, produktový manažér spoločnosti Synology Inc. „Surveillance Station opäť dokazuje, ako jednoduché môže byť získať väčší pocit istoty a bezpečnosti a to aj vďaka podpore nových kodekov, automatickej úprave pri živých náhľadoch a taktiež vďaka podpore aplikácií tretích strán určených na inteligentnú analýzu video údajov.“

Surveillance station 8.0 Beta prináša najsledujúce vylepšenia:

– Surveillance Station Client: K existujúcim živým náhľadom a manažovaniu kanálov cez webový prehliadač si používatelia teraz môžu nainštalovať nástroj Surveillance Station Client a užívať si tak dvojnásobne rýchlejší živý prenos vrátane spustenia v časovej osi a ešte plynulejší živý náhľad.
– Multiple Streaming: Pri sledovaní viacerých kanálov súčasne je k dispozícii automatická aj manuálna úprava rozlíšenia v závislosti na veľkosti zobrazovaného okna, čo zároveň šetrí prenosovú kapacitu.
– Advanced action rule: Dohľadový systém môže byť ešte viac automatizovaný vďaka novým, rozšíreným pravidlám, ktoré umožňujú kombináciu operátorov a udalostí.
– Automatic failover: Používatelia môžu teraz aktivovať flexibilný failover v rámci Surveillance Station 8.0 Beta. Administrátor tak bez zmeny dohľadovej infraštruktúry zníži čas možných výpadkov, znižuje nároky na množstvo serverov a znižuje tak celkové náklady na manažment dohľadového riešenia.
– Nové kodeky: Surveillance Station 8.0 Beta odteraz podporuje nový kodek H.265, čo znamená zároveň aj podporu viacerých novších kamier a taktiež ponúka živé náhľady a náhrávanie s 25 % nižšími dátovými nárokmi a rýchlejšie streamovanie. Optimalizované kodeky H.264+ od Hikvision a Smart Stream od ZAVIO sú taktiež podporované.
– Aktualizácia firmvéru VS360HD: Aktualizovaný firmvér modelu VS360HD po novom umožňuje pripojenie k sieťovému úložnému riešeniu (NAS) a jeho bezproblémový manažment priamo z ovládacieho rozhrania NAS zariadenia. QuickConnect ID a HTTPs pripojenia sú taktiež podporované a umožňujú tak jednoduchý prístup na diaľku odkiaľkoľvek na svete.

Dostupnosť

Synology Surveillance Station 8.0 beta balíčky sú dostupné na stiahnutie priamo v DSM.

Značky: