Samsung sa chce sústrediť na väčšie uhlopriečky.

Séria Galaxy Tab S patrí k absolútnej špičke medzi Android tabletmi. Tieto zariadenia sú považované za priamu konkurenciu pre iPady Pro a ide o jedny z mála Android tabletov, ktoré dokážu uspieť aj v prémiovom segmente.

Očakáva sa, že novú generáciu vlajkových tabletov od Samsungu spoznáme v druhej polovici tohto roka. Aj v tejto súvislosti prekvapí informácia, ktorú zverejnil portál naver.com. Ten tvrdí, že Samsung sa rozhodol zrušiť tablet Galaxy Tab S10.

Neznamená to, že kompletne prestane vyrábať prémiové tablety, ale to, že séria Galaxy Tab S10 bude pozostávať iba z dvoch modelov – z tabletov Galaxy Tab S10+ a Galaxy Tab S10 Ultra. Samozrejme, za predpokladu, že je informácia o zrušení modelu Galaxy Tab S10 pravdivá.

Portál naver uvádza, že Samsung sa chce sústrediť na tablety s väčšími uhlopriečkami. Toto tvrdenie potvrdzujú aj staršie špekulácie, ktoré hovoria o tom, že model Tab S10 Ultra dostane takmer 15-palcový displej. Konkrétne by mal ponúknuť 14,9-palcovú uhlopriečku, čo predstavuje zväčšenie v porovnaní so 14,6-palcovým displejom modelu Galaxy Tab S9 Ultra.

Galaxy Tab S10+ by si mal zachovať 12,4-palcovú veľkosť. Spomínajú sa aj procesory – Tab S10+ vraj bude poháňať MediaTek Dimensity 9300+. Model Ultra by mal dostať procesor Snapdragon 8 Gen 3.

Galaxy Tab S10 UltraZdroj: AndroidHeadlines
Galaxy Tab S10 Ultra

Zdroj: naver.com

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit