Výrobca zmenil svoje rozhodnutie.

Realme Pad patrí medzi najlepšie tablety na trhu v kategórii 200 eur a tento tablet by som si kúpil aj ja sám, ak by som mal obmedzený rozpočet a nemal by som možnosť priplatiť si za Xiaomi Pad 5. Ponúka skvelú multimediálnu výbavu (displej + reproduktory) vzhľadom na svoju cenu a je ideálny na bežné a nenáročné používanie.

Realme Pad však vyvolával otázniky z hľadiska softvérovej podpory. Na oficiálnych diskusných fórach výrobcu sa nedávno objavila správa, že Realme Pad nedostane aktualizáciu na Android 12. Po mediálnej búrke, ktorú toto tvrdenie vyvolalo, sa daná informácia z diskusného fóra vytratila a výrobca neskôr vydal vyhlásenie, že pracuje na úprave kódu, aby bolo možné tablet v budúcnosti aktualizovať.

Teraz prichádza ďalšia správaRealme oficiálne potvrdilo, že Realme Pad dostane aktualizáciu na Android 12 počas tretieho kvartálu roka 2022. Teda niekedy medzi júlom a septembrom. Výrobca takisto potvrdil, že tento tablet bude softvérovo podporovať bezpečnostnými aktualizáciami počas obdobia 3 rokov.

Android 12 pre Realme Pad prinesie zlepšenie dizajnu uzamknutej obrazovky, notifikácií a widgetov. Takisto pribudne režim ovládania jednou rukou. Takže, ak Realme Pad vlastníte, alebo zvažujete kúpu nejakého 200-eurového tabletu, toto je výborná správa.

Realme PadZdroj: Realme
Realme Pad

Zdroj: Realme, gsmarena

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit