Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Alternatívna prepravná služba Taxify bude dostupná v ďalšom slovenskom meste. Po Trnave a Žiline, v ktorých je možné si službu objednať od konca novembra, sa pridáva aj Banská Bystrica. Cez aplikáciu, ktorá spája vodičov so zákazníkmi, si jazdu objednáte už v stredu, 12. decembra.

O službu Taxify je stále väčší záujem, a preto sa spoločnosť rozširuje do ďalšieho slovenského mesta. Po rozšírení do Banskej Bystrice bude Taxify dostupný už celkovo v siedmich krajských mestách na Slovensku. Očakávame, že vzhľadom na načasovanie expanzie bude po spustení v Banskej Bystrici jednou z najčastejších destinácií nákupné centrum Europa SC. Tešíme sa, že aj ľudia v metropole stredného Slovenska budú mať možnosť využiť rýchlejšiu prepravu za prijateľnú cenu už počas nakupovania vianočných darčekov. Zároveň budú mať rovnaké výhody ako zákazníci v ostatných mestách na Slovensku,“ uviedol Roman Sysel, country manager spoločnosti Taxify pre Českú republiku a Slovensko. Tak ako v ostatných mestách, kde obľúbenými cieľmi bývajú autobusové a vlakové stanice, bude aj v Banskej Bystrici častou zastávkou Terminal Vlak-Bus-Shopping.

Už v stredu na poludnie bude služba Taxify v meste dostupná s 50% zľavou zo základného tarifu. Cestujúci sa tak budú môcť po meste presúvať už od 1,20 eura. “Náš vstup do miest prináša významne vyššiu kvalitu a bezpečnosť služieb za nižšie ceny. Sme radi, že sme Taxify stihli spustiť už pred Vianocami, čím obyvateľov Banskej Bystrice čiastočne zbavíme stresu počas predvianočného zhonu. Presúvanie sa z nákupov či vianočných večierkov tak pre nich bude omnoho pohodlnejšie,“ dopĺňa Sysel.

Výhodou zabezpečenia odvozu pomocou aplikácie je možnosť sledovania príjazdu vodiča v reálnom čase, zdieľanie jazdy s priateľmi alebo rodinou, možnosť bezhotovostnej platby priamo cez aplikáciu či možnosť objednať si Taxify cez Google Maps. Najbežnejšími vozidlami, ktoré vodiči Taxify na Slovensku používajú, sú Škoda Octavia, Škoda Fabia a Volkswagen Golf. V Banskej Bystrici to však bude vo väčšej miere aj Hyundai i30.

Taxify motivuje vodičov aj v Banskej Bystrici – tým novoregistrovaným ponúkne registračný bonus vo výške až 400 eur počas prvých troch týždňov po spustení. Získať teda môžu bonus vo výške až 20 eur na deň.

Značky: