Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Po Bratislave a Košiciach budú môcť od 26. októbra službu Taxify využívať aj obyvatelia Nitry a Prešova. Spoločnosť tak bude celkovo fungovať už v štyroch mestách na Slovensku.

Po tom, ako spoločnosť Taxify nedávno tretíkrát uspela na súde a obhájila svoju činnosť, je rozšírenie do Nitry a Prešova ďalším úspechom a logickým vyústením predchádzajúcej práce. Zároveň je to dôkaz, že Slováci radi siahnu aj po inej forme prepravy po meste. Od rána, 10:00, 26. októbra, sú vodiči pripravení prijímať prvé objednávky a poskytnúť zákazníkom aj také novinky, ako vopred stanovenú cenu jazdy, sledovanie príjazdu vodiča v reálnom čase, zdieľanie jazdy s priateľmi alebo rodinou, možnosť platiť prostredníctvom aplikácie, či možnosť objednať si Taxify cez Google Maps.

Taxify ponúkne v Nitre a Prešove cenu 36 centov za kilometer a 0.1 centov za minútu. Minimálna cena je v tejto chvíli stanovená na 1.7 EUR. Naviac na začiatku ponúkne Taxify užívateľom až 50% zľavy, takže budú môcť cestovať po meste už za 85 centov.

„Veríme v úspešný štart a splnenie očakávaní našich cestujúcich. Za niekoľko týždňov sa nám podarilo vyškoliť dostatočné množstvo vodičov, aby sme vedeli pokryť predpokladaný dopyt v Nitre a Prešove. Cielime na priemernú dostupnosť vodiča do 5 minút od objednania. V prvých dňoch predpokladáme, že tento čas bude o niečo dlhší, ale veríme, že v priemere nepresiahne 10 minút. Sme plne pripravení obslúžiť cestujúcich, ktorí sa chcú po meste prepravovať moderne a lacnejšie, ako v minulosti,“ uzatvára Roman Sysel.

O Taxify

Spoločnosť Taxify založil v roku 2013 Markus Villig, na slovenský trh vstúpila v roku 2016. Je najrýchlejšie rastúcou platformou pre prepravu osôb v Európe a Afrike s investormi, medzi ktorými sú Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital a spoluzakladateľ TransferWise, Taavet Hinrikus. Taxify má viac ako 15 miliónov užívateľov v 25 krajinách sveta. Viac nájdete na www.taxify.eu.

Značky: