Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Do tohoročného Dňa narcisov sa po druhý raz zapoja aj vybraní taxikári HOPIN TAXI.

Pripoja sa tak k tisíckam ďalších dobrovoľníkov, aby pomohli pri zabezpečovaní najväčšej verejno-prospešnej zbierky na Slovensku, výnos ktorej sa používa na pomoc onkologickým pacientom. Okrem pomoci pri organizácii zbierky prostredníctvom zabezpečenia  zvážania pokladničiek do Ligy proti rakovine, zabezpečenia promptného dovozu narcisov na stanovištia v Bratislave, budú tiež „pojazdnou dobrovoľníckou hliadkou“, ktorá svojim pasažierom venuje narcis – symbol zbierky.

HOPIN počas 7. apríla 2017 označí svoje vybrané taxíky vlajkami so symbolom Dňa narcisov. Zákazníci tak budú presne vedieť, v ktorom taxíku môžu dostať narcis v podobe odznaku a leták s informáciou o tomto podujatí. Vodiči nebudú v taxíkoch realizovať zbierku. Zákazníci budú môcť prispieť na projekty Ligy proti rakovine organizované celoročne pre pacientov zaslaním SMS s ľubovoľným textom na číslo 848 v hodnote 2 eurá v sieti všetkých mobilných operátorov či už v čase prevozu taxíkom alebo v období až do 15.4. 2017.

“Naši zákazníci si počas tohto dňa budú môcť objednať taxík, ktorý sa zapojil do celoslovenskej zbierky Deň narcisov. Každý zapojený taxík bude označený vlajkami na kapote auta. Zákazník tak bude presne vedieť, v ktorom aute môže získať  narcis spolu s informačným letákom,” vysvetľuje Branislav Zajaček z HOPINu. “Je pre nás prirodzené, že pomáhame dobrej veci. Sme presvedčení, že genetickou výbavou každej slušnej firmy musí byť aj pomoc a podpora neziskovému sektoru. Tak ako pomáhame skrášľovať Bratislavu v rámci projektu Krajšie s Hopinom, tak sa snažíme pomáhať aj ďalším, nášmu srdcu blízkym projektom,” hovorí Martin Baran, spolumajiteľ HOPIN TAXI.

“Liga proti rakovine si nesmierne váži každého jedného dobrovoľníka a každú jednu firmu, ktorá sa akýmkoľvek spôsobom zapojí do tohoročného Dňa narcisov. Obrovskou pomocou pre nás je možnosť využiť taxíky aplikácie HOPIN TAXI na zabezpečenie dostatku materiálu pre jednotlivé hliadky dobrovoľníkov. V prípade, že im budú chýbať narcisy či letáky, využijeme na ich doručenie práve HOPIN TAXI. Na konci dňa, keď je potrebné zvážať pokladničky do našej centrály za účelom zrátania finančnej zbierky pracovníkmi banky, budú to opäť taxíky HOPINu, ktoré nám pomôžu s logistikou“, hovorí Eva Kováčová, výkonná riaditeľka Ligy proti rakovine. 

Značky: