Nekonečné dáta je možné využívať už v marci, ponuka sa predĺži aj na apríl.

Telekomunikační operátori sa snažia reagovať na aktuálnu situáciu spôsobenú koronavírusom a pomáhať, ako je to v ich silách možné. Sprístupnili prémiové TV kanály bezplatne a Orange ponúka aj niekoľko ďalších benefitov pre tých, ktorí to potrebujú.

Svoje aktivity v tejto náročnej dobe rozšíril aj Telekom. Ten oznámil, že nekonečné dáta budú dostupné aj v apríli. Aktivovať si ich budú môcť všetci používatelia s paušálom ÁNO, ÁNO Biznis, Happy i Bez záväzkov prostredníctvom mobilnej aplikácie Telekom. Nekonečné dáta je možné využiť pre prácu či spojenie z domu. 1 TB balík dát umožní študovať, sledovať videá, počúvať hudbu alebo viesť konferencie a pracovať v domácom prostredí.

Telekom prináša nový benefit aj pre používateľov s predplatenými kartami Easy a Juro. Od 20. marca do 31. marca 2020 dostanú zákazníci pri prvom dobití 50% extra kreditu. Tento benefit je určený najmä seniorom či všetkým, ktorí chcú ostať napriek súčasným obmedzeniam v neustálom kontakte s blízkymi.

Telekom takisto nespoplatňuje volania na viac ako 50 čísel, ktoré si úrady vyhradili kvôli preťaženým linkám. Tieto čísla sú uvedené v tomto zozname – http://www.minv.sk/?tlacove-spravy&sprava=koronavirus-hygienici-posilnili-infolinky.

Telekom rovnako vyšiel v ústrety spoluobčanom so sluchovým postihnutým. Online tlmočenie pre Nepočujúcich bude počas najbližších dní poskytované 7 dní v týždni a 24 hodín denne. Ak potrebujú Nepočujúci informácie, zavolať pomoc alebo komunikovať s lekármi, môžu sa obrátiť na špecialistov cez aplikáciu Skype a vyhľadať kontakt „onlinetlmocnik“.

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Operátori sprístupňujú detské a prémiové TV kanály zadarmo: Poznáme detaily

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit