Paušály dostanú skutočne neobmedzené dáta, letnú ponuku má aj Predplatenka.

Telekom oznámil dve letné akcie, ktoré si pripravil pre svojich zákazníkov s paušálmi a predplatenou kartou Predplatenka.

Používatelia aktuálnych paušálov, ale aj paušálov Áno, Happy a biznis paušálov, si budú môcť v júli a auguste aktivovať neobmedzené dátové balíčky. Tie budú k dispozícii bezplatne a aktiváciu bude možné vykonať prostredníctvom mobilnej aplikácie Telekom.

Táto ponuka je prakticky identická s neobmedzenými dátami, ktoré Telekom rozdával počas prvej vlny pandémie koronavírusu. Neobmedzené dáta si bude potrebné aktivovať pre každý mesiac zvlášť, teda dokopy dvakrát – raz v júli a raz v auguste.

Voľné dáta sa budú spotrebúvať ako prvé (technický limit pre balíček je 1 000 GB) a je možné využiť ich aj v 5G sieti operátora.

Letná ponuka pre Predplatenku

Používatelia s predplatenou kartou Predplatenka dostanú takisto neobmedzené dáta v rámci letnej akcie – avšak v inej podobe. V jej prípade to bude fungovať tak, že si musíte v období od 1. 7. do 31. 8. aktivovať balíček Nekonečné pripojenie na 10 dní za poplatok 4 eurá.

Tento balíček ponúka neobmedzené dáta s rýchlosťou 1 Mbps, avšak v rámci letnej akcie si budete môcť vybrať jeden deň (počas 10 dní platnosti balíčka), kedy budete mať k dispozícii neobmedzené dáta neobmedzenou rýchlosťou. Deň s neobmedzenými dátami plnou rýchlosťou si môžete bezplatne zvoliť cez aplikáciu Telekom.

Letnú akciovú ponuku pre Predplatenku je možné opakovane aplikovať počas júla a augusta pri každej aktivácii balíčka Nekonečné pripojenie na 10 dní.

Telekom spustí obe spomenuté letné akcie od 1. júla 2021.

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

https://touchit.sk/telekom-5g-zoznam-lokalit/348368

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit