Dizajn telefónu zatiaľ nie je oficiálne potvrdený, ale únikov je v poslednej dobe naozaj veľa.

Ako bude vyzerať Samsung Galaxy S8? Vizualizáciu telefónu podľa stránky DesignWoOS si môžete pozrieť na priložených fotografiách. A hoci ide o neoficiálne rendery, obrázky vychádzajú z viacerých dostupných informácií a takisto z úniku konkrétnych parametrov konštrukcie.

Teoreticky je síce možné, že výsledný telefón bude vyzerať trochu inak, avšak na 99% je zachytený práve na priložených neoficiálnych renderoch.

Samsung Galaxy S8 bude dostupný v dvoch veľkostiach. Väčší model má označenie Galaxy S8+

Veľký displej, malé telo

Samsung Galaxy S8 a ani Galaxy S8+ nemajú fyzické tlačidlo domov. Snímač odtlačkov prstov je trochu atypicky umiestnený na zadnej strane konštrukcie. Všimnite si aj zadný fotoaparát, ktorý minimálne vyčnieva z tela. Oba modely majú zaoblený displej a 3,5 mm jack. Verzia bez zaoblenia nebude k dispozícii.

Galaxy S8 a S8+ zaujmú najmä spracovaním Super AMOLED displeja a pomerom obrazovky k telu. Práve vďaka vysokému pomeru obrazovky k telu by mal telefón ponúknuť 5,8-palcový displej, resp. 6,2-palcový v prípade modelu S8+. Používanie smartfónu v jednej ruke však nebude horšie v porovnaní s Galaxy S7 edge.

Očakáva sa, že telefón ponúkne procesor Qualcomm Snapdragon 835 a 3000 mAh (S8) / 3500 mAh (S8+) batériu. Samsung by mal predstaviť aj hlasového asistenta menom Bixby. Pripomeňme, že oficiálne predstavenie by sa malo uskutočniť 29. marca v New Yorku.

3,5 mm jack nechýba. Snímač odtlačkov prstov je atypicky umiestnený vedľa fotoaparátu, ktorý už nevyčnieva z tela

Predpokladané parametre telefónov Samsung Galaxy S8 a S8+:

  • 5,8″ / 6,2″ QHD Super AMOLED displej
  • Snapdragon 835 alebo Samsung Exynos procesor (podľa trhu)
  • 4 GB RAM a 64 GB úložisko (rozšíriteľné SD kartami)
  • 12 Mpix zadná a 8 Mpix predná kamera
  • 3000 mAh / 3500 mAh akumulátor (podľa veľkosti displeja)
  • 3,5 mm konektor, USB-C konektor, vode odolná konštrukcia

Samsung Galaxy S8 v celej kráse

Zdroj: DesignWoOS

Prečítajte si aj:

https://touchit.sk/uniknute-fotky-samsungu-galaxy-s8-prinasaju-zaujimave-spravy/95677

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit