Obyčajné powerbanky asi máte mnohí bežne so sebou. Trust Omni je odlišná tým, že podporuje rýchle nabíjanie. A to nie je všetko, na tele má USB-C port, microUSB a klasický „veľký“ USB port. USB-C slúži na nabíjanie powerbanky aj zariadení, microUSB na nabíjanie powerbanky a štandardný USB-A port na nabíjanie zariadení.

Celkom slušná kombinácia a môžete využívať porty podľa toho, ako potrebujete. Nie je v tom žiadna veda. Trust Omni má ale podporu superrýchleho nabíjania QuickCharge 3.0, a to na veľkom USB porte. Len vtedy využijete maximálny výkon 18 W. Na USB-C porte je výstupný výkon 15 W ako maximálna hodnota.

Powerbanka automaticky zisťuje kompatibilné zariadenia. Nepoškodíte ňou bežné telefóny so štandardným nabíjaním, rovnako tak tablety, fitness náramky, smarthodinky atď. Má plastové telo a povrch je s pogumovaným efektom. Vynikajúce, žiadne hliníkové dizajnovky, ktoré by vám mohli poškriabať iné zariadenia. Ako bonus navyše je tu aj LED svetlo.

Detail, no toto na powerbankách počas cestovania využívame. Názorný príklad na koniec. S touto powerbankou sme nabili smartfón BlackBerry KEYone s 3505 mAh batériou dvakrát. Zostal ešte kúsok energie na tretie nabitie zhruba o 10 %, všetko samozrejme s QuickCharge 3.0.

Cena: 39,99 EUR
Zapožičal: Trust

Tento článok vyšiel aj v tlačenom vydaní TOUCHIT č. 11/2017, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.