Za inteligentné hodinky nemusíte zaplatiť stovky eur, inšpirujte sa týmto výberom.

Inteligentné hodinky sú dnes súčasťou bežnej výbavy takmer každého človeka. Niekto ich využíva ako skvelý športový doplnok, ktorý monitoruje jeho športové aktivity, niekto zasa potrebuje len základné funkcie v podobe krokomera či notifikácie na prichádzajúci hovor. My sme sa v našom výbere sústredili na lacné hodinky do 50 eur, pričom sme doň zahrnuli aj hodinky určené pre deti. Tie disponujú špeciálnymi funkciami, deťom prinesú radosť a rodičom istotu, že deti sú v poriadku.

Lacné hodinky pritom nemusia byť vôbec na zahodenie, najmä ak ide o vaše prvé inteligentné hodinky a chcete si len vyskúšať, ako s nimi budete vedieť pracovať. Rovnako však môžu skvele poslúžiť ľuďom, ktorí ich skutočne využívajú ako notifikačné zariadenie. Ako teda náš výber vyzerá? Pozrite sa nižšie.

Detské hodinky XO H100

Prvým adeptom na skvelé prvé hodinky pre vaše dieťa sú hodinky XO H100, ktoré umožňujú sledovať polohu dieťaťa v reálnom čase, no disponujú aj fotoaparátom. Vďaka nemu môžete s dieťaťom jednoducho uskutočniť videohovor a uistiť sa tak, že je v poriadku. Batéria hodiniek dokáže vydržať na jedno nabitie až 48 hodín a navyše disponujú mnohými ďalšími funkciami ako je budík či matematické hry. Hodinky sú dostupné v modrej aj ružovej farbe.

Cena: 26 eur

Ružovú verziu si môžete zakúpiť na tomto odkaze

Modrú verziu si môžete zakúpiť na tomto odkaze

XO H100Zdroj: top4mobile.sk
XO H100

Hodinky XO M40

Tieto hodinky nie sú určené primárne pre deti, takže si ich užijú aj dospelí. Ide o lacný model s viacerými funkciami a vodoodolnosťou na úrovni IP68. Batéria má navyše výdrž až 5 dní na jedno nabitie, v pohotovostnom režime vydržia aj 30 dní. Displej má veľkosť 1,86 „, výhodou je tiež možnosť bezdrôtového nabíjania. Hodinky XO M40 viete spárovať so smartfónom s operačným systémom Android 5.0 a novším, resp. iOS 9.0 a novším.

Cena: 35,92 eura

Zakúpiť si ich môžete na tomto odkaze

XO M40Zdroj: top4mobile.sk
XO M40

Hodinky Colmi C61

Hodinky, ktoré lákajú svojou atraktívnou cenou, disponujú viac ako 100 športovými režimami, možnosťou monitorovať spánok, srdcovú frekvenciu a SpO2. Displej má veľkosť uhlopriečky 1,9 „ a vodoodolnosť je tu na úrovni IP67. Výdrž batérie vie dosahovať až 7 dní pri bežnom režime, v pohotovostnom režime sa to však predĺži až na 15 dní. Hodinky Colmi C61 však umožňujú aj telefonovanie, vzhľadom na vstavaný reproduktor aj mikrofón. Elegantný dizajn však dopĺňa aj nízka cena, vďaka ktorej si môžete kúpiť hodinky bez väčšieho zásahu do vášho rozpočtu.

Cena: 37,72 eura

Zakúpiť si ich môžete na tomto odkaze

Colmi C61Zdroj: top4mobile.sk
Colmi C61

Detské hodinky Havit KW11

Ak hľadáte skutočne prémiové hodinky pre vaše dieťa, sú tu Havit KW11. Vaše dieťa zaujmú siedmymi vstavanými minihrami a vy budete mať pocit, že je v bezpečí. Disponujú totiž možnosťou monitorovania polohy cez GPS, Wi-Fi aj LBS a možnosťou je aj využitie funkcie videohovorov cez 4G. Hodinky disponujú aj funkciou SOS, ktorá sa aktivuje ak dieťa zadá, že sa cíti v nebezpečí. Dizajn bol navrhnutý tak, aby sa páčil najmä deťom a sú dostupné v ružovej aj modrej farbe.

Cena: 47,60 eura

Ružovú verziu si môžete zakúpiť na tomto odkaze

Modrú verziu si môžete zakúpiť na tomto odkaze

Havit KW11Zdroj: top4mobile.sk
Havit KW11

Tento výber hodiniek má inšpirovať buď rodičov, ktorí chcú svojim deťom kúpiť prvé hodinky, alebo tých, ktorí sa neboja siahnuť po lacných hodinkách a ušetriť na elektronike. Veríme, že sa vám náš výber príslušenstva páčil a ak vás zaujímajú aj ďalšie produkty, môžete sa na ne pozrieť nižšie.

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.