Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Poskytovatelia tlačových služieb, ktorí prehodnocujú svoje fungovanie a zisťujú, ako sa do budúcna vyvíjať v reakcii na globálnu pandémiu, sú podporovaní novo spusteným programom Ricoh Business Booster.

Ricoh Business Booster poskytuje podporu a znalosti s Covid-19 v komunitnom priestore

Klientom, ktorí prevádzkujú produkčné tlačiarne značky Ricoh, poskytuje Ricoh Business Booster množstvo informácií, vrátane rád a nápadov o tom, aké ďalšie kroky by klienti mohli na trhu podniknúť po príchode Covid-19. Program poskytuje tiež široký výber ľahko stiahnuteľných grafík, ktoré slúžia pre spoločenské dištancovanie.

Pre vstup do programu stačí klientovi bezplatná registrácia na webe  Ricoh Business Booster. Stačí zadať prihlasovacie údaje a výrobné číslo užívaného zariadenia. Obsah webu je v angličtine.

Program zahŕňa rozrastajúcu sa knižnicu článkov, prehľadov a pokynov týkajúcich sa Covid-19. Ponúka tiež podporu obchodu a vývoja produktov, prípadové štúdie, videá, webináre, návrhy a šablóny. Navyše obsahuje špecifické pokyny pre prácu s 5. farbou, ako je biela, neónová a neviditeľná červená, na digitálnej farebnej hárkovej tlačiarni Ricoh ProTM C7200x.

„Program Ricoh Business Booster predstavuje jednu z mnohých kľúčových iniciatív, do ktorých Ricoh investuje, aby pomohol svojim klientom,“ hovorí Erwin Busselot, riaditeľ pre obchodné inovácie a riešenia pre komerčnú a priemyselnú tlač. „Našou ambíciou je poskytnúť klientom nielen praktické nástroje a zdroje, ale tiež vytvoriť silnú komunitu a zdieľať nápady, aby sme podporili polygrafický priemysel. Činnosti programu identifikujú, čo je novou normou v reakcii na početné zmeny a neustále výzvy. Ricoh Business Booster je navrhnutý tak, aby klientom pomohol čerpať z ľubovoľného počtu ponúkaných tém, aby mohli pružne reagovať a prispôsobovať sa zodpovedajúcim spôsobom. Schopnosť sebavedome meniť prístup povedie k úspešnému rastu.“

Značky: