Adventný kalendár a ďalšie ponuky.

Orange po predstavení vianočnej ponuky pre rok 2023 oznámil ďalšie vianočné darčeky a akcie, ktoré platia od 1. decembra 2023.

Darčekom pre zákazníkov s hlasovými paušálmi je Adventný kalendár v aplikácii Môj Orange. Každé okienko ukrýva darček, ktorý si môžete vybrať každý deň od 1. decembra až do Štedrého dňa. Medzi darčekmi budú vouchery v rôznej hodnote na nákup príslušenstva, nekonečné denné dáta či predplatené Prima karty s kreditom a dátami zadarmo.

Optický internet na 6 mesiacov zadarmo

Extra vianočný darček je dostupný pre zákazníkov, ktorí si od 12. decembra 2023 do 3. januára 2024 aktivujú Stredný alebo Prémiový internet na optickom pripojení s viazanosťou na 24 mesiacov. V takom prípade získajú 100 % zľavu z mesačného poplatku na internet na 6 mesiacov používania služby. Internet na pol roka zadarmo získajú aj existujúci zákazníci pri zvýšení ich aktuálneho programu pevného internetu.

Ak si aktivujete Prémiový internet, namiesto zľavy z mesačného poplatku si môžete vybrať aj jeden z dvoch darčekov – 32-palcový TCL SMART TV za jedno euro alebo smartfón Xiaomi Redmi 12C za euro. Záleží teda na vás, či dáte prednosť zariadeniu alebo zľave.

Dvojnásobok dát v paušáloch Plus s ponukou Love

Zákazníci, ktorí využívajú aj niektorý z mobilných paušálov Plus, si môžu spojiť paušál s pevnými službami do balíku Love. Okrem existujúcej extra zľavy 5 eur na mesačný paušál získajú aj dvojnásobok dát v paušále.

Darček 25 GB dát pre zákazníkov s Prima kartou

Orange si pripravil vianočný dátový darček v podobe 25 GB dát pre Prima karty. Darček môžete získať jednoducho, stačí na SMS, ktorú vám zašle Orange, odpovedať v tvare “PRIMA25“. Darček sa aktivuje automaticky do 24 hodín po zaslaní a jeho platnosť je 30 dní odo dňa aktivácie. Dátový darček môžete získať iba jedenkrát v uvedenom období.

Druhým darčekom je, že týždenný balík Nekonečné hovory, ako odmena za dobitie kreditu cez internet v minimálnej hodnote 7 eur, sa predlžuje do konca roka. Odmena sa aktivuje automaticky do 24 hodín od navýšenia kreditu. Platnosť balíka je 7 dní odo dňa aktivácie vrátane dňa aktivácie, pričom v danom týždni môžete volať až na 100 rôznych čísel. Túto odmenu môžete získať maximálne trikrát počas platnosti benefitu. Ponuka je platná do konca roka 2023.

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit