Vianočná ponuka štartuje 3. novembra 2023.

Orange oznámil vianočnú ponuku na rok 2023. Štartuje 3. novembra a je rozdelená do troch častí:

  • pri aktivovaní alebo predĺžení hlasového paušálu si môžete vybrať z ponuky piatich dvojičiek
  • od 3. novembra štartuje aj nové portfólio internetových a TV služieb. K optickému internetu a TV službe môžete získať darček
  • používatelia predplatených kariet Prima môžu využívať 5G sieť Orangeu

Päť dvojičiek k hlasovým paušálom

V rámci vianočnej ponuky Orangeu si môžete pri aktivovaní alebo predĺžení hlasového paušálu Plus vybrať z ponuky dvojičiek, pričom druhé zariadenie získate bez viazanosti za 1 euro. Do vianočnej ponuky zaradil Orange tieto dvojice zariadení:

Darček k optickému internetu a TV službe

Orange od 3. novembra 2023 spúšťa aj novú ponuku optického a DSL internetu a TV služieb. Budeme o nich informovať v samostatnom článku. Ak si aktivujete nový Prémiový internet na optickom pripojení s rýchlosťami až do 1 Gbit/s, ktorého cena je 21 eur mesačne pri 24-mesačnej viazanosti, môžete si k nemu vybrať jeden z troch darčekov:

  • 32-palcový TCL SMART TV za jedno euro
  • smartfón Xiaomi Redmi 12C za jedno euro
  • 100 % zľava z mesačného poplatku na prvé tri mesiace.

Pokiaľ si aktivujete nový Stredný internet na optickom pripojení, dostanete ako darček prvé tri mesiace bezplatne. Ak si s novým Stredným alebo Prémiovým internetom na optickej sieti aktivujete aj novú TV službu (Stredná TV alebo Prémiová TV), budete ju takisto môcť využívať počas prvých troch mesiacov bezplatne.

5G sieť pre Prima karty

Vianočným darčekom pre používateľov Prima kariet je prístup do 5G siete Orangeu. Tá je aktuálne dostupná pre 61,4 % populácie SR a operátor ňou do konca roka plánuje pokryť až 65 % slovenskej populácie.

Všetky informácie ohľadom vianočnej ponuky budú od 3. novembra zverejnené na stránke orange.sk/vianoce.

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit