Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sharp Electronics CEE predstavuje Touch Viewer – špeciálne navrhnutý dotykový softvér, ktorý umožňuje mimoriadnu spoluprácu a produktivitu pre vašu obrazovku BIG PAD.

Od konferenčných miestností po prednáškové siene, interaktívny softvér Sharp môže vylepšiť komunikáciu. Softvér Touch Viewer pomáha šíriť správu, motivuje poslucháčov a vylepšuje imidž spoločnosti. Vďaka tomu, že správa získa takú interpretáciu ako si zaslúži, softvér Touch Viewer ukazuje na nekonečné možnosti prezentácie.

Softvér Sharp Touch Viewer je dotykom ovládané používateľské rozhranie, ktoré umožňuje jednoduché zobrazenie, manipuláciu a úpravu rôznych typov súborov vrátane dokumentov balíka Microsoft Office. Umožňuje súčasne prezentovať rôzne typy médií a pridávať k nim poznámky na obrazovku, vďaka čomu budete mať skutočný interaktívny zážitok. Poznámky sa automaticky pripoja k súborom, takže používatelia ich môžu okamžite preposlať so svojimi komentármi a nákresmi. Softvér Touch Viewer je interaktívny a intuitívny. Používatelia môžu nielen presúvať, ale aj vytvárať ikonu na ploche jednoduchou minimalizáciou dokumentu alebo obrázka.

– Vďaka možnosti súčasného otvorenia mnohých okien a súčasnej manipulácie s rôznymi typmi súborov môžu mať zákazníci dynamickejšie prezentácie. Presúvanie obrázkov na obrazovke, ich zväčšovanie alebo ich presunutie na stranu iba pomocou prstov je také jednoduché a veľmi atraktívne. S monitorom 80’’ BIG PAD sa používatelia môžu pripojiť až k trom obrazovkám a súčasne pracovať na viacerých obrazovkách pre ešte väčšiu efektívnosť. – povedal Robert Hubluk, Sales Manager Visual Solutions, Sharp Electronics CEE.

Všetky tieto funkcie robia zo softvéru Sharp Touch Viewer ideálny nástroj na prezentácie na veľkom paneli, keď zákazníci môžu mať viacero položiek na prezentáciu a úpravu so svojimi tímami. Ak chcete mať všetky potrebné dáta na jednom mieste, používatelia môžu uložiť samostatné dokumenty do zásuviek (horúcich priečinkov) a uložiť ich na neskôr ako pripravené šablóny skladajúce sa z mnohých dokumentov, ktoré boli predtým umiestnené na obrazovke. Šablóny sú jednoduchými snímkami obrazovky s mnohými dokumentami na diskusiu s tým rozdielom, že používatelia ich môžu ďalej upravovať – neskôr počas rovnakej prezentácie alebo v iný deň.

Softvér Touch Viewer vylepšuje spoluprácu vďaka zásuvkám, ktoré môžu korešpondovať s priečinkami na počítači používateľa alebo vo firemnej sieti. Ľudia, ktorí k nim majú prístup, môžu nahrať viac súborov, ktoré sa automaticky pridajú k zásuvkám na obrazovke. Navyše môžu odoslať všetky dokumenty zo svojich mobilných zariadení alebo svojich MFZ Sharp priamo do priečinkov, ktoré sa na obrazovke automaticky aktualizujú.

Cieľom softvéru nie je len poskytnúť zákazníkom nový pútavý spôsob vytvárania prezentácií a stretnutí, ale tiež kombinovať celý pracovný postup, zobraziť všetko na jednom mieste, všetko na obrazovke. Softvér Sharp Touch Viewer je výkonný a kreatívny nástroj, ktorý môže každá spoločnosť použiť svojím spôsobom.

Značky: