Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Rozprávka na ľade, koncert od Spievankova, či Zuzky Smatanovej, ale aj niečo pre milovníkov silnej zábavy a muzikálov. Vybrali sme tie najlepšie podujatia na tento týždeň.

  1. Zuzana Smatanová turné Echo

Zuzana Smatanová ako stálica popovej scény, vyráža pri príležitosti 15. rokov pôsobenia na hudobnej scéne na dlho očakávané turné po slovenských mestách.

„Speváčka, textárka, gitaristka a skladateľka s nezameniteľným rukopisom okrem najväčších hitov predstaví aj piesne z nového albumu spolu s pilotným singlom Horou,“ približuje Stanislava Šebeňová, marketingová manažérka spoločnosti Ticketportal.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/ZUZANA_SMATANOVA_turne_Echo

  1. SILNÉ REČI

Stand up comedy show je u nás na vrchole a tento typ zábavy vyhľadávala čoraz viac ľudí. Nekonečná tour po slovenských mestách pokračuje aj v roku 2018. Známe tváre z televízie, neznáme historky z ich životov a najlepšia stand-up comedy show už aj vo vašom klube.

„Chalani ako Jaro Abaffy, Michael Szatmary, Jakub Lužina, Juraj Šoko Tabaček či Tomáš Hudák zavítajú v rámci turné ešte do jedenástich miest: Zvolen, Prešov, Piešťany, Trnava, Poprad, Trenčín, Bratislava, Žilina, Modra, Komárno, Prievidza,“ popisuje Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/SILNE_RECI-21330

  1. SPIEVANKOVO Víla Nezábudka a zajko

Zažite nezabudnuteľný slovensko-anglický interaktívny koncert Spievankova. V krajine SPIEVANKOVO býva aj víla Nezábudka a jej kamarát zajko Smejko.

„Deti si zaspievajú, zatancujú a prežijú dobrodružstvá, na ktoré budú ešte dlho spomínať,“ hovorí Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/SPIEVANKOVO_Vila_Nezabudka_a_zajko_Smejko_koncert

  1. O dvanástich mesiačikoch na ľade

V rozprávke účinkujú poprední krasokorčuliari, účastníci olympijských hier a majstrovstiev sveta z Ruska. Ich profesionalita a scénický pôvab sú zárukou dobrej nálady a zábavy ako pre deti tak aj pre dospelých.

„Stará dobrá rozprávka prenesie divákov do dávnych čias, kedy sa na ľadovej ploche objaví zasnežený rozprávkový les, majestátny kráľovský zámok, či zázračné striedanie ročných období. Priamo pred očami užasnutých divákov na ľade rozkvitnú nežné snežienky ako symbol nového života a konečného víťazstva dobra nad zlom,“ opisuje Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/O_dvanastich_mesiacikoch_na_lade

  1. Muzikál Matúš Čák Trenčiansky

Príbeh plný radosti, nenávisti, zlosti, smútku, lásky a smiechu vám prinesie muzikál o ceste legendy, lásky a vášne v temnom období bojov na území Slovenska z obdobia 14. storočia.

„Príbeh šľachtica, ktorý spravoval až 2/3 slovenského územia. Poznáme ho ako pána Váhu a Tatier. Spravoval a vlastnil 14 žúp, 50 hradov a 500 dedín,“ dodáva Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/Muzikal_Matus_Cak_Trenciansky

Značky: