Telefóny Moto sa predávajú už aj na Slovensku a je to dobre pre koncového zákazníka. Pri nedávnom predstavení predviedol Marek Toth z Lenova, že to s brandom Moto táto firma na Slovensku myslí úplne vážne.
MotoMarek-1
Preto nás zaujímajú aj nové modely, ktoré sa tiež objavia na Slovensku. Teraz unikli prvé fotografie Moto G4 a tento telefón vyzerá veľmi dobre.

Moto G (4-tej generácie) má kódové meno „Athene”, výsledné kódové označenie by malo byť XT1641 a 1643. V predajniach sa najprv objavia  sa dve konfigurácie Moto G, ow-end model s 2 GB RAM a 16 GB vyšší model. Uvažuje sa aj o high-end modeli s konfiguráciou 3 GB RAM/32 GB pamäti + microSD karta. Lacný model bude mať 13 MPix zadnú kameru s laserovým zaostrovaním a vyšší model bude mať 16 MPix kameru laserové automatické zaostrovanie. V oboch prípadoch bude mať predná kamera 5 MPix kameru. Farebné vyhotovenie by malo byť biele a čierne, základným materiálom tela by mal byť kov. Operačný systém by mal byť Android 6.0.1 a telefón by mal byť vybavený aj snímačom odtlačkov prstov a osem-jadrovým procesorom.

Tip: Nerozbitný displej na Moto C Force

Nerozbitný displej Lenovo Moto X Force sme demonštrovali na Markíze

 

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.