Vybrať si môžete z ponuky chladničiek, práčok, sušičiek, rúr a vysávačov vrátane radu Bespoke. 

Pokiaľ plánujete prerábku bytu, alebo si chcete zaobstarať nové spotrebiče, môžete ušetriť nielen pri prevádzke vďaka ich energetickej úspornosti, ale teraz aj pri ich kúpe. Samsung pre svojich zákazníkov pripravil bonus, ktorý je možné získať na každý produkt zaradený do akcie Bespoke Home. Pripravený je dokonca aj dodatočný bonus, ktorý je možné uplatniť pri kúpe troch rozdielnych spotrebičov. 

Celkovo tak môže dostať späť až 800 eur za jeden uskutočnený nákup. Stačí sa do 14 dní od zaplatenia zaregistrovať na webových stránkach samsung.sk, nahrať kópiu účtenky a fotografiu výrobných štítkov. Akcia platí od 26. septembra do 13. novembra 2022 alebo do vypredania zásob v prípade nákupu na e-shope samsung.sk a u vybraných predajcov.

Samsung Bespoke AkciaZdroj: Samsung

Domáce spotrebiče s bonusom

V rámci kampane výhodnejšie nakúpite Bespoke chladničky, ktoré si môžete prispôsobiť a nakombinovať podľa vášho štýlu. Vo výbave chladničiek sa nachádza technológia SpaceMax, ale aj riešenie Twin Cooling Plus. Navyše s Bespoke chladničkami v energetickej triede A ušetríte ročne až 57 % nákladov za elektrickú energiu oproti základným chladničkám triedy E.

V ponuke sú aj Bespoke práčky a sušičky s kapacitou až 11 kg pri zachovaní štandardnej hĺbky 60 cm. Vo výbave nájdete funkciu Quick Drive a AI EcoBubble. Aj pri Bespoke práčkach a sušičkách platí, že patria k najúspornejším na trhu.

Do špeciálnej akcie je zaradený aj Bespoke Jet Pet tyčový vysávač či robotický Jet Bot AI+. Do akcie sú tentokrát zaradené aj zabudovateľné a kompaktné rúry Bespoke s kapacitou 76 litrov a funkciou Dual Cook Steam. Rúru dokonca môžete ovládať a kontrolovať na diaľku prostredníctvom aplikácie SmartThings, ktorá ju prepojí s ďalšími smart zariadeniami, ako sú napríklad skladacie smartfóny s ohybným displejom Galaxy Z Fold4 či Z Flip4.

Zdroj: Samsung

Vďaka aplikácii SmartThings môžete do smartfónu dostať prakticky všetko, od svetiel až po smart spotrebiče a okenné rolety. Na základnej obrazovke aplikácie máte vyobrazený základný prehľad a stav všetkých zariadení. Zariadenie však môžete aj na diaľku nastaviť ako potrebujete.

Ako získať bonus?

Bonus na jednotlivé produkty je od 40 do 200 eur. Ak si teda zakúpite Bespoke práčku s bonusom 200 eur, Bespoke chladničku s rovnakým bonusom 200 eur a tyčový vysávač Bespoke Jet Pet s bonusom 200 eur, dostanete ďalší Bespoke bonus navyše za kúpu troch produktov vo výške najnižšieho bonusu, čo je v tomto prípade 200 eur, a celkovo tak za nákup ušetríte 800 eur.

Pri kombinácii práčka s bonusom 120 eur, chladnička s bonusom 200 eur a rúra s bonusom 40 eur, dostanete ďalší bonus vo výške najnižšieho bonusu 40 eur a celkovo ušetríte 400 eur. Všetky tri produkty však musia byť na jednej účtenke.

Samsung Bespoke AkciaZdroj: Samsung

Registráciu produktov zakúpených v termíne konania akcie (26. 9. – 13. 11. 2022) je nutné urobiť do 14 dní od ich kúpy. Posledný termín na registráciu je 27. 11. 2022. 

Cashback platí aj na samostatne vybrané produkty, vtedy však Bespoke bonus navyše nie je možné využiť. Akciu môže využiť jedna osoba iba na 3 modely. Prehľad spotrebičov, na ktoré sa vzťahuje aktuálna akcia Samsung, a ďalšie informácie o akcii Bespoke Home sú k dispozícii TU.

Pripravené v spolupráci so spoločnosťou Samsung.

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.