Čínska spoločnosť iba minulý týždeň predstavila smartfón strednej triedy – OnePlus Nord.

Je však zrejmé, že OnePlus nezaháľa a usilovne pracuje aj na nástupcoch série OnePlus 8. Ako je zvykom, tieto modely budú mať v označení písmeno T. Stalo sa tak niekoľkokrát, pričom rovnaký scenár sa očakáva aj tento rok.

Oneplus 8T Geekbench

Zdroj: NashvilleChaters

Neznáme OnePlus zariadenie s číslom modelu KB2001 prešlo databázou GeekBench. Práve toto zariadenie by mohlo byť očakávaným OnePlus 8T alebo 8T Pro. Na smartfóne bol spustený Android 11, čo dáva zmysel, ak sa spoločnosť drží obvyklej časovej osi oznámenia zariadení s písmenom T. Finálna verzia Androidu 11 by mala byť pritom definitívne predstavená už o pár týždňov.

oneplus 8 pro

Telefón z testu má 8 GB pamäte RAM a jeho skóre v GeekBench 5 pre single-core a multi-core test je do značnej miery v súlade s tým, čo sme tento mali možnosť vidieť aj pri iných zariadeniach poháňaných čipovou sadou Qualcomm Snapdragon 865. Zatiaľ však nie je jasné, či smartfóny série 8T bude poháňať Snapdragon 865+ alebo nie.

Modely T neboli nikdy výrazne aktualizované oproti štandardným verziám z prvej polovice roka. Do predstavenia OnePlus 8T a 8T Pro si budeme musieť ešte počkať, pričom do ich uvedenia sa toho môže ešte veľa zmeniť.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

OnePlus 8 Pro: Nekompromisný v každom ohľade (RECENZIA)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.