Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Smartfóny sú neoddeliteľnou súčasťou nášho osobného a profesionálneho života, a preto je dlhá výdrž ich batérie čoraz dôležitejšia.

Existujú však aj ďalšie požiadavky na smartfóny, ako napríklad pohodlné nosenie a štíhly dizajn. Kombinácia veľkej batérie s esteticky príjemným štíhlym dizajnom je často výzvou. HONOR to dosiahol aj v segmente takzvaných „foldov“. HONOR Magic V2 skrýva 5000mAh batériu v elegantnom tele, ktoré je v zloženom stave tenké len 4,7 mm. Ako sa mu to podarilo?

Príchod HONOR Magic V2 predstavuje míľnik v dizajne smartfónov a prináša jasné vyhliadky pre tých, ktorí si už nechcú vyberať medzi smartfónom, ktorý vyzerá dobre a tým, ktorý má batériu s dlhou výdržou. HONOR Magic V2 nielenže nastavuje latku vysoko, ale je tiež príkladom pre ostatných hráčov na trhu pri riešení problému životnosti batérie v tenkých zariadeniach. HONOR tým zdôrazňuje svoj záväzok k inováciám, ktoré posúvajú celé odvetvie vpred.

HONOR Magic V2 prichádza s prelomovým dizajnom batérie, ktorý využíva kremíkovo-uhlíkový kompozit. Tento výber materiálu umožnil spoločnosti HONOR vytvoriť batériu, ktorá je nielen ľahšia a tenšia, ale aj energeticky hustejšia. Ide o radikálny odklon od bežných lítium-iónových batérií, ktoré poskytujú lepší výkon pri menších rozmeroch. Hlavná výhoda spočíva vo vynikajúcej energetickej hustote batérie. Kremík, ako súčasť anódového materiálu, môže obsahovať viac lítiových iónov ako grafit, čo je štandardný materiál používaný v typických lítium-iónových batériách. To znamená vyššiu kapacitu akumulácie energie v pomere k fyzickej veľkosti batérie. Výsledkom je zariadenie, ktoré si zachováva tenký profil bez obetovania celodennej výdrže batérie.

Inovácia však nekončí chemickým zložením batérie. Vývojári spoločnosti HONOR prepracovali vnútornú architektúru telefónu a vytvorili zjednodušené rozloženie, ktoré maximalizuje priestor. Vďaka tejto rekonfigurácii sa väčšia kapacita batérie zmestí do štíhleho tela telefónu HONOR Magic V2, vďaka čomu je telefón ľahký a ľahko sa používa.

S modelom Magic V2 sa HONOR nielen vysporiadal s bežnými kompromismi, ktorým čelia výrobcovia smartfónov, ale tiež stanovil nový štandard. Tento strategický prístup priniesol zariadenie, ktoré dáva používateľom slobodu užívať si mobilný život naplno bez obáv z vybitia batérie.

A čo rozmery

V rozloženom stave je HONOR MagicV2 tenký len 4,7 mm a v zloženom stave len 9,9 mm. Tento tenký rám, ktorý padne do ruky ako uliaty, obsahuje výkonnú batériu s kapacitou 5000 mAh. Táto batéria zaisťuje, že používatelia môžu bez výhrad využívať celú škálu funkcií nového telefónu.

Tím HONOR prešiel zložitým procesom vývoja tenkého smartfónu s veľkou kapacitou batérie. Čo tento celý proces zahŕňalo?

Inovácia materiálu:

Tím HONOR vybral materiály, ktoré prispievajú k štíhlosti bez obetovania trvanlivosti. Kľúčom bolo použitie kremíkovo-uhlíkového kompozitu pre batériu, čím sa vytvoril tenší, ale energeticky hustý zdroj energie. Táto voľba bola doplnená integráciou superľahkého titánového pántu, známeho svojou pevnosťou a ľahkosťou, ktorý sa stal základným kameňom pri znižovaní celkovej hrúbky zariadenia.

Redizajn architektúry:

Okrem materiálov bolo starostlivo prepracované aj usporiadanie interiéru HONOR Magic V2. Každý komponent prešiel starostlivou kontrolou priestorovej efektívnosti, čo viedlo k inovatívnej zmene dizajnu. Výsledkom je, že viacero funkcií bolo skombinovaných do jedného komponentu, čím sa uvoľnil priestor pre väčšiu batériu v tenkom profile.

Miniaturizácia komponentov:

Miniaturizácia vnútorných komponentov zohrala významnú úlohu pri dosiahnutí štíhleho rámu HONOR Magic V2. Výskum a vývoj spoločnosti HONOR sa zameral na zmenšenie veľkosti všetkých prvkov, od dosky plošných spojov až po konektory, bez zníženia výkonu. Úsilie o miniaturizáciu bolo kľúčom k udržaniu štíhleho profilu pri zachovaní všetkých potrebných funkcií.

Integrácia chladiaceho systému:

Uznávajúc dôležitú úlohu, ktorú hrá tepelný manažment v tak kompaktnom dizajne, HONOR vyvinul ultratenký bionický chladiaci systém. Tento systém musí byť efektívny a zároveň zaberať minimálny priestor, aby sa zachovala štíhlosť telefónu, a zároveň zabezpečil výkon a životnosť.

Prístup zameraný na používateľa:

Počas celého procesu navrhovania zostala v popredí spätná väzba a očakávania spotrebiteľov. Cieľom bolo vytvoriť zariadenie, ktoré by nielen spĺňalo, ale aj prekračovalo požiadavky používateľov na tenké a ľahké zariadenie s dlhou výdržou batérie. Prototypy boli dôkladne testované a vylepšené na základe scenárov použitia v reálnom svete, aby sa zabezpečilo, že konečný produkt spĺňa potreby spotrebiteľov.

S modelom HONOR Magic V2 vytvorila značka HONOR moderného spoločníka, ktorý s gráciou a elánom spĺňa požiadavky dnešného dynamického životného štýlu a ohlasuje budúcnosť, v ktorej sa estetika a funkčnosť harmonicky spájajú.

Viac informácií o HONOR Magic V2 nájdete tu: https://www.hihonor.com/global/phones/honor-magic-v2/

Značky: