Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nádherné melódie slovenského komorného orchestra, známe filmové hity v podaní virtuóza Richarda Rikkona, ale aj rozprávkové prekvapenia a pekelný stan. Vybrali sme tie najlepšie podujatia na tento týždeň.

  1. Spievankovo a Kráľovná Harmónia

Jedinečný interaktívny koncert Spievanky a Zahrajka plný rozprávkových prekvapení v podobe prekrásnych pesničiek z filmu Spievankovo 6 a Kráľovná Harmónia.

„Zoznámite sa s Kráľovnou Harmóniu a postavičkami ktoré nevyhnutne potrebujú Vašu pomoc pri záchrane Spievankova. Čaká vás koncert plný hudby, tanca a zábavy,“ hovorí Stanislava Šebeňová, marketingová manažérka spoločnosti Ticketportal.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/Spievankovo_a_Kralovna_Harmonia

  1. Slovenská filharmónia, cyklus SKO

Vianočný koncert slovenského komorného orchestra. Kňaz, skladateľ, organista, pedagóg a skúsený „magister chori“ Juraj Zrunek síce pochádzal z Valašských Kloboukov na Morave, celý život však strávil na území dnešného Slovenska. Väčšina jeho diel vznikala v žilinskom konvente.

„Spolu s Edmundom Paschom sa usilovali zintenzívniť duchovnú tvorbu v slovenských regiónoch. V zborníkoch Liber sacrorum, či Praeconium Mariale skoncentroval množstvo poetických zhudobnení omšového ordinária, rekviem, litánií, antifón a iných útvarov sakrálnej hudby. Vianočná tematika a s ňou súvisiace pastorely boli v jeho tvorbe veľmi významné,“ vysvetľuje Stanislava šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/Slovenska_filharmonia_cyklus_SKO

  1. Súboj komikov

Nová show, v ktorej uvidíte stand-up komikov Silných Rečí vo vzájomných dueloch, v ktorých si nič nedarujú. Súboje, v ktorých nie je priestor na vzájomnú ľútosť, ale iba na váš smiech.

„Každý súboj pozostáva z iných disciplín a tém, ktoré sa môžu zdať nesplniteľné. Naši komici však nepoznajú takéto slovo a vždy sa vedia vynájsť a zabaviť vás. A nezabudnite. Víťaz môže byť len jeden a rozhodujete o ňom práve vy,“ dopĺňa Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/SUBOJ_KOMIKOV

  1. KRAMPUS- pekelný stan

Pätnásteho decembra zaplnia námestie v Piešťanoch čerti. Program začne o trinástej.

„Vystúpi country skupina Rovers a DFSk Verešvara, o sedemnástej začne veľkopochod čertov, neskôr vystúpi Peter Nagy a Indigo, bude fotenie s čertami, DJ Milan Lieskovský a DJ Dalton Mayer,“ vymenúva Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/KRAMPUS_pekelny_stan

  1. Vianočný koncert Richarda Rikkona

Vianočný koncert známych filmových hitov vo virtuóznom prevedení Richarda Rikkona v sprievode sláčikového kvarteta.

„Spoločne odohrajú jedinečné verzie známych filmových melódií z filmov,“ dodáva Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/VIANOCNY_KONCERT_RICHARDA_RIKKONA

Značky: