Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Bílé Vánoce, tradičné vianočné koncerty IMT Smile, Desmod a ich Teatro Set, ale aj skvelá komédia s výbornými hercami. To je prvý decembrový týždeň, ktorý má už poriadnu príchuť Vianoc. Vybrali sme tie najlepšie podujatia na tento týždeň.

  1. Bílé Vánoce Lucie Bílé II.

Lucie Bílá patrí už niekoľko rokov na Slovensku k absolútne najpopulárnejším speváckym osobnostiam so širokým spektrom svojho zamerania.

„Od 3. do 10. decembra sa Lucie predstaví svojim slovenským fanúšikom v týchto mestách: Sereď, Košice, Rožňava, Tisovec, Poprad, Nové Mesto nad Váhom, Dunajská Streda a Považská Bystrica,“ hovorí Stanislava Šebeňová, marketingová manažérka spoločnosti Ticketportal.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/BILE_VANOCE_LUCIE_BILE_II

  1. Desmod – Teatro Set 2018

Jedinečný koncert, ktorý je poňatý divadelne a mieša sa v ňom veľa hudby a vtipné komentovania moderátora. Kuly komunikuje s publikom, ktoré má možnosť žiadať o zahratie konkrétnej skladby s venovaním. Dĺžka koncertu záleží od samotnej atmosféry, ktorá sa na koncerte vytvorí.

„S týmto nevšedným a iným predstavením sa Desmod predstaví v mestách Čadca, Piešťany, Rožňava, Spišská Nová Ves, Košice, Považská Bystrica, Martin, Banská Bystrica a Trenčín,“ vymenúva Stanislava Šebeňová.Link: https://www.ticketportal.sk/Event/Desmod_Teatro_Set_2018

  1. Vianočný koncert IMT Smile 2018

Iba nedávno zakončili svoje letné IMT Smile Amfiteáter Tour 2018, ktoré si pozrelo rekordných 31-tisíc divákov a už prichádzajú s ďalším programom. Tentoraz pôjde o predvianočné koncerty v bratislavskej Inchebe a košickej Steel Arene, ktoré sa už pre fanúšikov stali tradíciou.

„Bratislavčania si dokonca môžu vybrať z dvoch dátumov. Choďte si vychutnať nezabudnuteľný hudobný večer plný kvalitnej muziky, známych melódií, dobrej nálady a nekonečnej energie,“ pozýva Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/Vianocny_koncert_IMT_Smile_2018

  1. Koncert Lyube

Lyube je ľudovo-rocková kapela z Lubertsy. Hudba harmonicky spája prvky západnej rockovej a tradičnej ruskej ľudovej hudby a vojenskej bardovej hudby. Počnúc rokom 1989 s prvým vydaním, vydali v Rusku 13 albumov.

„Kapela má šesť členov, na čele so spevákom Nikolaym Rastorgujevom, jedným z ľudových umelcov Ruska. Lyube je jednou z mála rockandrollových kapiel, ktorých diváci získajú široké posluchové publikum. Návštevníci koncertu sú zvyčajne v akomkoľvek veku, vrátane seniorov, teenagerov, detí a ich rodičov,“ opisuje Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/Koncert_Lyube

  1. Alan Ayckrourn: Predstavím ťa oteckovi

Čo všetko sa môže zomlieť, ak váš nastávajúci túži spoznať vašich rodičov, lenže otecko vlastne nie je vaším oteckom? Zašmodrchaná zápletka plná nečakaných zvratov od najvychytenejšieho súčasného britského dramatika, majstra situačných komédii Sira Alana Ayckbourna.

„Čakajú vás brilantné výkony Kamily Magálovej a Jozefa Vajdu. Partnerskými kotrmelcami prekvapia vychádzajúce herecké hviezdy Mary Havranová a Juraj Bača,“ dodáva Stanislava Šebeňová.

Link: https://www.ticketportal.sk/Event/Alan_Ayckbourn_Predstavim_ta_oteckovi

Značky: