Komunikačná aplikácia prináša používateľom efektívne zážitok s dvakrát rýchlejšie odosielanými a prijatými správami s novými funkciami.

Vıber prináša viac ako jednej miliarde registrovaných používateľov na celom svete možnosť vymieňať si teraz správy dvakrát rýchlejšie. Navyše prichádza s novým vylepšeným dizajnom pre efektívne chatovanie, ale aj s platformou, ktorá je používateľsky jednoduchá a vizuálne prepracovaná.

Posielali ste si niekedy správy s priateľmi a hovorili si, či ju vôbec otvorili a prečo im trvá tak dlho vám odpovedať? Aplikácia teraz prenáša chatovanie do „ultra“ reálneho času a umožňuje vám, aby ste boli ešte v lepšom kontakte so svojimi priateľmi a navyše na obrazovke, ktorá je vizuálne vylepšená.

Všetci používatelia Vıber majú teraz možnosť:

  • Posielať správy rýchlejšie ako kedykoľvek predtým: Správy sú teraz doručované dvakrát rýchlejšie a vaše konverzácie tak sú prirodzenejšie. Mizne tiež panika, keď niekto neodpovedá.
  • Rýchlejšie ikony pre status správ: Nové ikonky pre status doručenie správ umožňujú vidieť, či správa bola odoslaná ✓, doručená ✓✓ a prečítaná ✓✓.
  • Väčšie a jasnejšie chatovacie bubliny: Jasnejšie farby a väčšie chatovacie okienka umožňujú lepšie sa na správy sústrediť, ale tiež vidieť na prvý pohľad viac obsahu.
  • Jasnejšie GIFy, fotky a videá: Obrázok má hodnotu tisíce slov a všetci navyše milujeme zdieľanie fotiek a videí s rodinou a priateľmi. Teraz na obrazovke uvidíte väčšie a kvalitnejšie náhľady fotiek a videí, ktoré dostanete.

Okrem noviniek Vıber zabezpečuje šifrovanie komunikácie na oboch koncoch a je tak najbezpečnejším messengerom. Používatelia aplikácie Vıber si môžu byť istí, že ich informácie a dáta nie sú zdieľané s tretími stranami. Vidieť ich nemôže ani Vıber – používatelia tak majú 100% súkromie.

Možnosť posielať rýchlejší správy majú teraz používatelia iPhonov. Pre Android zariadenia bude táto novinka dostupná v blízkej dobe. Updajtujte si svojou verziu Vıber ešte dnes: vb.me/52b34b

Zdroj: Viber

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.

Komentáre sú uzavreté