Microsoft Studios a Remedy Entertainment uvoľnili novú upútavku na Quantum Break, ktorá upozorňuje na príbeh a hviezdne obsadenie v hre.

Fanúšikovia sa môžu tešiť na príbeh Quantum Break prerozprávaný unikátnym zážitkom spájajúc adrenalínovú hrateľnosť s hraným seriálom. Upútavka sa zameriava na neslávne známu korporáciu Monarch Solutions a jej obsahom je aj vyostrený vzťah medzi hrdinom Jackom Joyceom (stvárnil ho Shawn Ashmore známy z filmu X-Men: Days of the Future Past) a zloduchom Paulom Serene (Aidan Gillen zo seriálu Game of Thrones), ktorý kladie jednu z najväčších otázok cestovania v čase: je možné zmenou minulosti skutočne ovplyvniť budúcnosť? V ukážke sa objaví aj Lance Reddick, známy napr. zo seriálu Fringe.

Ťažké rozhodnutia, ktorým budete čeliť v hre Quantum Break, majú dopad na celý dej; ovplyvňujú udalosti v hre, ako aj v hranom seriáli a spolu tvoria akciou nabitý moderný triler, ktorý môžete hrať viacerými spôsobmi.

Každá kópia Quantum Break pre Xbox One sa bude dodávať s kódom na stiahnutie hry Alan Wake pre Xbox 360, vrátane dvojice obsahových rozšírení The Signal a The Writer, hrateľné prostredníctvom spätnej kompatibility na Xbox One. Alan Wake a obe rozšírenia budú dostupné aj v balení konzoly Xbox One Quantum Break.

Kto si predobjedná Quantum Break pre Xbox One u vybraných predajcov alebo cez obchod Xbox Store, získa aj kód na stiahnutie hry Alan Wake’s American Nightmare pre Xbox 360. Navyše, kto si predobjedná digitálnu verziu Quantum Break cez obchod Xbox Store do 4. apríla, získa aj kód na stiahnutie verzie hry pre Windows 10 z obchodu Windows Store.