Projekt žne úspech na portáli Indiegogo.

Na trh sa chystá nový hudobný systém, ktorý podľa slov výrobcu kombinuje kvalitné audio technológie s modernými trendmi, ako je 11,6-palcový dotykový displej, podpora všemožných streamovacích služieb alebo možnosť posielať hudbu do všetkých zariadení v domácnosti. Tento systém sa nazýva Nativ Vita.

Zariadenie podporuje služby ako Apple Music, Spotify alebo Tidal. Takisto dokáže ukladať pesničky z počítačov, smartfónov a NAS úložísk. Pre tento účel má vo výbave až 4 TB úložisko vo forme pevných alebo SSD diskov. O dizajn zariadenia sa stará drevený stojan.

Dotyková obrazovka umožňuje jednoducho ovládať jednotlivé streamovacie služby a využijete ju aj na sledovanie hudobných videí. Tie je možné posielať do televízora, či už pripojením HDMI kábla alebo bezdrôtovo pomocou štandardu Google Cast. Zariadenie takisto podporuje hlasové ovládanie a prepojenie s A/V prijímačom alebo USB DAC prevodníkom. Do slúchadiel a reproduktorov môžete hudbu posielať aj bezdrôtovo.

Nativ sa aktuálne snaží získať prostriedky k spusteniu masovej výroby na portáli Indiegogo. Cieľ vo výške 100 tisíc dolárov výrobca pokoril, kampaň má aktuálne na účte 130 tisíc dolárov a ešte bude prebiehať 2 mesiace. Nativ Vita je v rámci kampane možné získať za 1000 dolárov, oficiálne predajná cena má byť 1600 dolárov. Okrem tohto modelu pripravuje spoločnosť aj DAC prevodník Nativ Wave a hi-end zdroj Nativ Pulse.

Zdroj: NativIndiegogo

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit