V predaji bude od 13. októbra.

Sony oznámilo, že zariadenie PlayStation VR bude v prvej vlne oficiálne dostupné aj na Slovensku. Naša krajina v pôvodnom oznámení nefigurovala, spoločnosti sa však podarilo zaistiť, že sa PS VR dostane do predaja 13. októbra 2016 aj u nás.

Cena PlayStation VR pre Slovensko bola stanovená na 399 €. Počas uvedenia na trh budú k dispozícii viaceré tituly: Rigs, VR Worlds, Until Dawn: Rush of Blood, Super Stardust, Hustle Kings, Tumble VR. V súčasnosti na vývoji hier pracuje viac ako 230 vývojárov a vydavateľov, od malých nezávislých tímov až po veľké tímy vydavateľov ako 2K Games, Electronic Arts a Ubisoft.

Uvedení vývojári a vydavatelia momentálne pracujú na vývoji viac než 160 nových titulov. 50 z nich bude uvedených na trh už do konca tohto roka. Okrem toho bude pre všetkých majiteľov PS VR dostupný súbor mini-hier THE PLAYROOM VR úplne zadarmo. Prečítajte si naše dojmy z vyskúšania PlayStation VR.

Prečítajte si aj:

Virtuálna realita v roku 2016

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit