Ako dopadlo porovnanie najlepšieho foto-smartfónu súčasnosti a iPhonu 7 Plus

YouTuber SuperSaf vytvoril ďalšie 10-minútové video, v ktorom tentoraz podrobne porovnáva fotoaparáty v telefónoch Pixel XL a iPhone 7 Plus. Pripomeňme, že ten istý YouTuber nedávno zverejnil výborné video, porovnávajúce nový iPhone a Samsung Galaxy Note 7.

Pokiaľ sa vám nechce sledovať video (odporúčame to), vedzte, že oba telefóny dopadli v teste veľmi dobre a rozdiely medzi nimi sú vo viacerých prípadoch minimálne. Faktom však je, že Pixel XL má subjektívne lepšiu prednú kameru – obraz je ostrejší a lepší. Viac sa nám páčil aj zvuk. A nielen pri natáčaní videa si takisto všimnete o poznanie rýchlejšie automatické zaostrovanie, v tomto smere má Pixel XL skutočne navrch.

Čo sa samotných fotografií týka, novinka od Googlu ponúkla vo viacerých testovacích fotkách o trochu ostrejšie detaily a lepší dynamický rozsah. iPhone 7 Plus produkuje o niečo lepšie fotky v slabšie osvetlených scénach, profituje z optickej stabilizácie obrazu.

Zdroj: YouTube

Prečítajte si aj:

VIDEO: Porovnanie fotoaparátov iPhone 7 Plus a Samsung Galaxy Note 7

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit