Najnovší smartfón od Applu na prvý pohľad neohúri.

iPhone 7 vyzerá rovnako ako iPhone 6 a 6s. To isté platí pre Plus verzie a hoci ide o všeobecne známy fakt, pri prvom dotyku sme sa nemohli zbaviť pocitu menšieho sklamania.

Napriek totožnému šasi však novinka prináša viacero vylepšení – odolnosť voči vode na úrovni IP67 (záruka na ňu však neplatí), vylepšený fotoaparát, ktorý je v prípade Plus verzie dokonca duálny, nové tlačidlo Domov, ktoré sa nepohybuje a výkonnejší procesor či jasnejší displej.

Potešia stereo reproduktory, mnohí však nevedia prekusnúť absenciu 3,5 mm audio konektora.

Porovnanie iPhonu 7 Plus (vľavo) s rok starým iPhonom 6s Plus (vpravo). Všimnite si iné fotoaparáty, chýbajúci 3,5 mm jack a iné pásiky od antén. Iné sú aj tlačidlá Domov, hoci vyzerajú takmer identicky

iPhone 7 Plus sme pre vás nafotili a porovnali s rok starým modelom iPhone 6s Plus. Pozrite si galériu aj video, ktoré sme pripravili za účasti Drahomíra Pioka z Hospodárskych novín.

S Drahom sme zhodnotili jednotlivé vylepšenia nového iPhonu, porovnali ho s predchodcom a takisto sme sa rozprávali o tom, ako to vyzeralo v Mníchove počas spustenia predaja.

Galéria iPhone 7 Plus

Prečítajte si aj:

VIDEO: Apple predstavil iPhone 7. Neprekvapí, ale zaujme fotoaparátom

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit