Na slovenský trh práve dorazil smartfón ASUS Zenfone 2 vo výbave so 4 GB RAM. Je to prvý smartfón, ktorý je vybavený takto veľkou pamäťovou kapacitou. Výhodou takto vybaveného telefónu je potom bezproblémový beh viacerých aplikácií naraz, možnosť prevádzky takých aplikácií ako je strih videa a pod.

Zenfone2

Hardvérovým základom je 64-bitový 4-jadrový procesor Inel Atom Z3580 s takto 2,3 GHz, 32 pamäťovej kapacity a ide o 4G telefón s podporou dual SIM. Pamäťovú kapacitu je možné rozšíriť pomocou microSD karty. Telefón podporuje rýchle nabíjanie batérie, tá však nie je používateľsky vymeniteľná.

ZenfonePuzdra

Vynikajúcou vlastnosťou je kvalita zadného fotoaparátu. Ten má rozlíšenie 13 MPx a podporuje aj automatický režim HDR ako aj fotografovanie v naozaj tmavých podmienkach. ASUS Zenfone 2 prichádza vo viacerých farebných vyhotoveniach, k dispozícii budú aj puzdrá a predaj na Slovensku práve začína. Telefón postupuje na detailný test a o jeho výsledkoch vás budeme informovať.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.